maxcom1 111 Opublikowano 1 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 Witam. Mam następujący kod: on any move: if event-player's name is "&2Zombie": cancel event Brak błędów, nie działa Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 1 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 Bo to działa tylko na graczy a nie na moby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 A jest jakiś zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 on spawn: wait 1 tick if colored name of event-entity is "&2Zomie": apply slowness 100 to event-entity for 30 days Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Nie chodzi mi niestety o slowness Bardziej chciałem aby zombie podmieniał bloki pod sobą na śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 on any move: if colored name of event-entity is "&2Zombie": set block under event-entity to snow mam nadzieje że działa bo nie mam jak nazwać zombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 111 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 every second: loop all players: loop all zombies in radius 30 around loop-player: if name of loop-zombie is "&2Zombie": set block below loop-zombie to snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 111
Witam.
Mam następujący kod:
Brak błędów, nie działa
Proszę o pomoc!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi