jndooo 9 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 Witam, jak gracz wyśle linka na czacie to zabiera kropki dodam że osoba z opem moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) To jednak jest to proszę czy nie ma tego proszę on chat: player is not op Replace all "." with " " in message Edytowane 25 listopada 2019 przez HeezQ Usuwam cytat Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 24 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 Godzinę temu, xAxee napisał: To jednak jest to proszę czy nie ma tego proszę on chat: player is not op Replace all "." with " " in message chodzi o to ze gdy gracz wklei link np. taki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To usuwa kropki pomeidzy www youtube com jakos tak to wyglada da sie jakos to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 24 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 58 minut temu, jndooo napisał: chodzi o to ze gdy gracz wklei link np. taki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To usuwa kropki pomeidzy www youtube com jakos tak to wyglada da sie jakos to zrobic? No to napisał. W sumie napisał ogólnie a nie link. Zawsze możesz wgrać essentials i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 24 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 18 godzin temu, neQYT napisał: No to napisał. W sumie napisał ogólnie a nie link. Zawsze możesz wgrać essentials i po kłopocie. mam essentialsa odpowiada jakaś linijka za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 24 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 1 minutę temu, jndooo napisał: mam essentialsa odpowiada jakaś linijka za to? Powinno być wbudowane, że bez permisji usuwa domyślnie kropki. Masz essentials Chat? Sprawdź dokumentację, powinno gdzieś tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 24 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 21 godzin temu, jndooo napisał: chodzi o to ze gdy gracz wklei link np. taki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To usuwa kropki pomeidzy www youtube com jakos tak to wyglada da sie jakos to zrobic? Przecież działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 24 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2019 (edytowane) Jak chcesz by w linkach usuwało to sprawdź czy wiadomość gracza zawiera https:// lub www. Itd. Edytowane 24 listopada 2019 przez ignanmagus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2019 15 godzin temu, xAxee napisał: Przecież działa 14 godzin temu, ignanmagus napisał: Jak chcesz by w linkach usuwało to sprawdź czy wiadomość gracza zawiera https:// lub www. Itd. to wytłumaczy mi to ktoś? linki działaj żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabi145 43 Opublikowano 25 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2019 Masz opa to są kropki, nie masz opa to nie ma, i o co ci więcej chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2019 27 minut temu, Gabi145 napisał: Masz opa to są kropki, nie masz opa to nie ma, i o co ci więcej chodzi? no ale to mam bez skryptu już a ja chce by gracz gdy da linka to nie usuwało mu kropek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 25 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2019 14 minut temu, jndooo napisał: no ale to mam bez skryptu już a ja chce by gracz gdy da linka to nie usuwało mu kropek Jezu, i to jest właśnie jak ktoś problemu nie opisuje. Każdy myślał na odwrót. Pisz poprawnie tematy a nie. To daj graczowi permisje z essentials by mógł pisać linki i git. jndooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2019 28 minut temu, neQYT napisał: Jezu, i to jest właśnie jak ktoś problemu nie opisuje. Każdy myślał na odwrót. Pisz poprawnie tematy a nie. To daj graczowi permisje z essentials by mógł pisać linki i git. senkju neQYT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jndooo 9
Witam, jak gracz wyśle linka na czacie to zabiera kropki dodam że osoba z opem moze.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi