wiemcojeem 7 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) Serwer nie wystartuje. Edytowane 13 listopada 2019 przez wiemcojeem tag jaku49, gnomq, xXx_Skrypter_xXx i 3 innych 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 226 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 Super, wpadnę wiemcojeem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 Prezentacja mi zaimponowała. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem. Zapiera dech w piersiach. wiemcojeem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdzikuu 42 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 Tak jak wyżej, bardzo ładna i starannie wykonana prezentacja. Pokazuję elementy które możemy znaleźć na serwerze co jest moim zdaniem rzadko spotykane.(jeżeli można podpytać, co to za czcionka? [Dlaczego nasz serwer, Misje]) wiemcojeem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiemcojeem 7 Opublikowano 3 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 2 godziny temu, xdzikuu napisał: (jeżeli można podpytać, co to za czcionka? [Dlaczego nasz serwer, Misje]) Jest to objęte tajemnicą serwera 2 godziny temu, jaku49 napisał: Prezentacja mi zaimponowała. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem. Zapiera dech w piersiach. Miło to czytać! Łączę posty. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTAASSS 2 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) Polecam serwer. Chłopak się strasznie napracował przy nim i z pewnością nie robił go dla siebie, tylko dla graczy. Edytowane 3 listopada 2019 przez BARTAASSS wiemcojeem i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiemcojeem 7 Opublikowano 3 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) Szukamy YouTuberów/Streamerów do współpracy! Po więcej informacji zapraszam na wiadomość prywatną. (jeżeli znasz jakiegoś YouTubera lub Streamera - napisz proszę wiadomość prywatną do mnie, będziemy niezmiernie wdzięczni ) Edytowane 3 listopada 2019 przez wiemcojeem BARTAASSS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi