JanekJaran 102 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Serwer discord dla właścicieli i administratorów serwerów discord Na serwerze: zareklamujesz swój serwer i bota porozmawiasz o discordzie, zarządzaniu serwerami znajdziesz różne ciekawe serwery discord otrzymasz pomoc dot. funkcjonalności discorda i różnych botów znajdziesz osoby do współpracy obiecujemy nie nadużywać @everyone Aby dołączyć na serwer kliknij tutaj. Edytowane 31 sierpnia 2019 przez JanekJaran Poprawiam odnośnik na działający Notatka dodana przez HeezQ Somka, pandax i HeezQ 2 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/34767-serwerydiscordpl-serwer-dla-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-serwer%C3%B3w-i-administrator%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XANT3R Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 (edytowane) Nie polecam, Pan Właściciel ciągle unosi się honorem za konkurencję dla CraftSite i wlepia bana bez powodu. Panie właścicielu, Pana forum niech se dalej żyje i ja też mam prawo do reklamy swojego bloga i forum nawet na waszym discordzie, który defacto jest od reklamy innych discordów. Od dawna banujecie mnie bez powodu na wszystkich swoich discordach, bo podobno jest to ban łączony z CraftSite. Mówicie ban łączony, a za co ja dostałem tego bana? Za to, że szukałem redakcji? Ani razu nigdzie nie podałem na CraftSite reklamy swojej strony, nie podałem nawet jej nazwy, ja szukałem tylko redakcji i ci co chcieli mogli sobie dołączyć, nie wysyłałem każdemu z waszego discorda zaproszeń do mnie i miałem całkowite zezwolenie od Ciebie na działanie na dwóch witrynach jednocześnie. Nie było żadnego zakazu szukania redakcji wydanego z twojej strony, a było 100% zezwolenie na działanie na obu witrynach - twojej i mojej. Dodatkowo CraftZone już dawno temu połączyło się z waszym dawnym partnerem, więc tym bardziej banowanie mnie za reklamę swoich kolegów, którzy mu pomagali jest żałosne. Mam tylko nadzieję, że nie zdecydowałeś się także wywalić naszej reklamy. Czas skończyć tą szopkę z twojej strony. Banuj teraz każdego kto prowadzi konkurencję w stosunku do Was, banuj każdego kto ma tylko konto na innym serwisie. Zachowujesz się jak jakiś dzieciak, a nie poważny człowiek prowadzący poważne biznesy. Mam gdzieś czy mnie zbanujecie za sprawą libtera nawet tutaj, bo wyraziłem tylko swoje zdanie na temat tego co wy odwalacie. Nie złamałem nawet waszego regulaminu, także nie wiem co ty odwalasz. Edytowane 2 września 2019 przez XANT3R Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/34767-serwerydiscordpl-serwer-dla-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-serwer%C3%B3w-i-administrator%C3%B3w/#findComment-223732 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 102 Opublikowano 2 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Godzinę temu, XANT3R napisał: Nie polecam, Pan Właściciel ciągle unosi się honorem za konkurencję dla CraftSite i wlepia bana bez powodu. Bana dostałeś na CraftSite za działanie na szkodę serwisu w postaci stwarzania nie miłej atmosfery, krytykowania prawie wszystkiego, tworzenie negatywnego PR i działanie kosztem serwisu. Tworzyłeś też liczne multikonta. Przypomnę też, że bana dostałeś na początku od @Libter za ciągle krytykanctwo i kłótnie przekraczające poziom dobrego smaku. Dałem Tobie szansę odbudowując Cię, jednak teraz wiem, że to był błąd. Godzinę temu, XANT3R napisał: Panie właścicielu, Pana forum niech se dalej żyje i ja też mam prawo do reklamy swojego bloga i forum nawet na waszym discordzie, który defacto jest od reklamy innych discordów. Na discordzie, o którym jest ten wątek faktycznie można to zrobić. Ale gospodarz domu, nie musi wpuścić każdego do swojego domu i ma do tego prawo. Natomiast promowanie rekrutacji do swojego projektu na serwerze poświęconemu programowaniu w pythonie nie do końca jest mile widziane. Godzinę temu, XANT3R napisał: Od dawna banujecie mnie bez powodu na wszystkich swoich discordach, bo podobno jest to ban łączony z CraftSite Tak, banuję i mam do tego prawo, nie toleruję takiego zachowania jak twoje, więc nie są to jednak bany bez powodu. Choć w danym miejscu może nie zrobiłeś nic złego, to wiem jaki jesteś i wolę dmuchać na zimne. 1 godzinę temu, XANT3R napisał: Czas skończyć tą szopkę z twojej strony. Banuj teraz każdego kto prowadzi konkurencję w stosunku do Was, banuj każdego kto ma tylko konto na innym serwisie. Jeśli jest tu ktoś kto robi "szopkę" to Ty. Zauważ, że nie jestem jakoś szczególny do banowania. Wyolbrzymiasz sytuację i korzystasz z manipulacji. 2 godziny temu, XANT3R napisał: Zachowujesz się jak jakiś dzieciak, a nie poważny człowiek prowadzący poważne biznesy. Zastosowałeś tutaj argument nierzeczowy ad personam. Równie dobrze mogę powiedzieć to o Tobie. 2 godziny temu, XANT3R napisał: Nie złamałem nawet waszego regulaminu, także nie wiem co ty odwalasz. Zapis w regulaminie forum zezwala na podejmowanie interwencji. Tak po za tym, mój projekt, moje zasady. pandax, Somka i Libter 1 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/34767-serwerydiscordpl-serwer-dla-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-serwer%C3%B3w-i-administrator%C3%B3w/#findComment-223746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XANT3R Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 (edytowane) @JanekJaran Gdybyś robił wszystko dobrze, a nie miał tego w d***e, to nikt by się Ciebie nie czepiał. Olewasz wszystkich, którzy chcą Tobie pomagać, nie potrafisz rozmawiać ze swoją ekipą, nie potrafisz jej przekazywać swoich własnych decyzji, przez co jest potem milion nieporozumień, nie potrafisz nawet mieć nawet własnego zdania. Żeby wyrazić własne zdanie potrzebujesz z 10 ludzi nad tobą samym, którzy podejmą za Ciebie decyzję. Nie czepiam się ludzi, którzy robią wszystko jak trzeba, a nie na odwal się i byle jak. Ban z libterem był głównie z powodu bojkotu bota i pewnych jego zachowań, to wy sobie wymyśliliście jakieś argumenty typu, że niby ja wprowadzam niemiłą atmosferę, że niby robię czarny PR ..... Po prostu z Libterem macie wspólną cechę i jest nią ego większe niż kula ziemska ..... oprócz tego nie dacie sobie przemówić do głowy, że pewne rzeczy są złe i to nie powinno wyglądać w ten sposób. Każda krytyka była konstruktywna, nie była w niej żadnego kłamstwa, były wytykane te błędy, które naprawdę należało poprawić, a wy uznaliście, że tak ma być. Trzeba krytykować jak odwalasz kaszanę, a tak było w przypadku twego już forum. Wydałeś na to hajs, zyskałeś ludzi, którzy chcieli w tym pomóć, widzieli szansę w tym, a ty wszystkich olałeś, pozwoliłeś odejść swojemu najlepszemu zarządcy jakiego miałeś, który odwalał za ciebie wszystko ... Przez tydzień czasu każdy z twojej ekipy walczył by przywrócić Twoje własne forum, a ty pokazałeś swoją całkowitą ignorancje do tego projektu i ty śmiesz mi mówić, że zachowuję się jak dzieciak? To ty wydajesz hajs, pewnie nawet nie swój, a rodziców, a potem doprowadzasz do tego, że To na co wydałeś hajs nie istnieje przez tydzień czasu. Wystarczy spojrzeć jak wygląda obecnie twoje własne forum, by wynieść jaki masz stosunek do swoich projektów, a jest to stosunek całkowicie olewczy, czyli zero jakiekolwiek zainteresowania projektem ... Ty jedyne co potrafisz robić, to rozdawać zarządców i tworzyć jakieś rady, które robią wszystko za ciebie. Nie masz żadnego udziału w żadnym swoim projekcie. Wszystko robią tobie inni ludzie i to za darmo, bez żadnego wynagrodzenia, a twój stosunek do twojego własnego projektu doprowadził do tego, że twój najlepszy zarządca odszedł. @Libter jaki by nie był, to był lepszy od Ciebie. On zajmował się swoimi projektami na poważnie, a ty nawet nie potrafisz odpisywać na współprace i generalnie masz wylane. Tego Discorda też osobiście nie będziesz prowadzić, bo znowu sobie zbierasz grupkę osób i znowu ta grupka osób będzie robić za Ciebie wszystko, a ty będziesz tylko banował konkurentów. A niby czemu nie jest mile widziane na discordzie o Pythonie? A może właśnie potrzebna była osoba, która będzie robić jakieś poradniki tego typu? Libter też miał propozycję pewnej współpracy. Zresztą to tak jakby narzekać, że na discordzie o pythonie są memy i piosenki. Wiesz czemu zrezygnowałem z redaktora u Was? Bo w takiej ekipie nie da się pracować. Redaktorzy chcą robić swoje, a tu jakaś rada narzuca im co mają pisać i o czym. Robiłem dla Was poradniki serwerowe, to potem usłyszałem, że to nie pasuje na bloga i mam pisać do zwykłego działu na forum. Ja byłem redaktorem u Was i to ja decyduję o czym mam pisać, a nie "Rada", która się na tym nie zna. Nie potrafiliście zapewnić mi jako redaktorowi odpowiednich warunków do pracy, udostępniliście jakąś marną namiastkę zwaną blogiem, gdzie takie blogi są zawsze jako osobna witryna, ale Wy wiecie lepiej.... Obecnie jestem w ekipie, w której każdy wzajemnie się szanuje i nikt nikomu nie narzuca o czym ma pisać. Po prostu wolność wyboru, czego Wy nie potrafiliście zapewnić, ani wyrazić własnego zdania na ten temat. Ani razu nie zabrałeś głosu w sprawie swojej własnej redakcji, gdy każdy z rady narzucał co kto ma pisać i o czym. Rozdając bany na lewo i prawo za nic, tylko dlatego, że zdołałem dojść do twojego discorda jest niezbyt mądrym zachowaniem. Edytowane 2 września 2019 przez XANT3R Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/34767-serwerydiscordpl-serwer-dla-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-serwer%C3%B3w-i-administrator%C3%B3w/#findComment-223749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi