TOSTERpp 0 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 Siema! Więc mam problem z kodem: loop all entities at {_location}: if loop-entity is ender crystal: kill loop-entity ma on zabić ender crystal na konkretnych koordynatach lecz wyskakuje błąd "can't understand this loop", oczywiście w linijce "loop all entities at {_location}" Ktoś, coś? Daje kremówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 28 minut temu, TOSTERpp napisał: Siema! Więc mam problem z kodem: loop all entities at {_location}: if loop-entity is ender crystal: kill loop-entity ma on zabić ender crystal na konkretnych koordynatach lecz wyskakuje błąd "can't understand this loop", oczywiście w linijce "loop all entities at {_location}" Ktoś, coś? Daje kremówkę musisz dopisać co ma powodować loopowanie, np. komendą aktywować. command /skript: trigger: #reszta A jak nie działa, to skopiuj logi z konsoli podczas reloadowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 1 minutę temu, 3meraldK napisał: musisz dopisać co ma powodować loopowanie, np. komendą aktywować. command /skript: trigger: #reszta A jak nie działa, to skopiuj logi z konsoli podczas reloadowania loop jest aktywowany komendą ale nie chce kopiować wszystkiego bo jest tego sporo tu są logi: (pominąłem spigotowe rzeczy dot. swiata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 loop all entities in radius 1 around {_loc} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 9 minut temu, xAxee napisał: loop all entities in radius 1 around {_loc} Błąd zniknął ale loop niczego nie loopuje tak jakby mimo, że na tych koordach jest ender crystal, próbowałem już czegoś takiego: loop all entities in radius 5 around {_location}: send "asd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 A co masz w zmiennej {_location}? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 Jak piszę sobie coś takiego: send "%{_location}%" na chacie widzę: x: 130.5, y: 110, z:-143.5 więc to akurat chyba jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Chyba ogarnąłem o co chodzi z tym błędem, Mam spigota na złej wersji żeby używać "in radius" i wywala błąd w konsoli Jest jakieś obejście, żebym nie musiał używać in radius? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TOSTERpp 0
Siema!
Więc mam problem z kodem:
ma on zabić ender crystal na konkretnych koordynatach lecz wyskakuje błąd "can't understand this loop", oczywiście w linijce "loop all entities at {_location}"
Ktoś, coś? Daje kremówkę
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi