dragacz123 1 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Witam mam pytanie jak zrobić aby z kwarcu było ( 0,12 % ) na drop tej oto brani na ziemie. A jesli nie ma sie meijsca w ekwipunku to dostaje się kasę np 150,000k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 324 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 on mine of quartz ore: chance of 0.12%: wait 1 tick drop 1 diamond axe of unbreaking 100 and sharpness 25 and knockback 5 and fire aspect 5 named "&eTopor Tyranow" with lore "&2Ofiara traci kontrole (ROZMYTY EKRAN)||&2gdy ja zaatakujesz" at event-block broadcast "&c&lGracz %player% znalazl &eTopor Tyranow&c&l!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Helios1993 napisał: on mine of quartz ore: chance of 0.12%: wait 1 tick drop 1 diamond axe of unbreaking 100 and sharpness 25 and knockback 5 and fire aspect 5 named "&eTopor Tyranow" with lore "&2Ofiara traci kontrole (ROZMYTY EKRAN)||&2gdy ja zaatakujesz" at event-block broadcast "&c&lGracz %player% znalazl &eTopor Tyranow&c&l!" a pomógł byś jeszcze w tym gdzie tu jest błąd ? on death of player: if name of attacker's tool is "&b&lMlot Thora": set player's health to (player's health) +10 Edytowane 4 sierpnia 2019 przez BrixNW Wstawiam w code. Notatka dodana przez Briks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 on death of player: if name of attacker's tool is "&b&lMlot Thora": set attacker's health to (attacker's health)+10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 324 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 on death: if attacker's tool is axe named "&b&lMlot Thora": heal attacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 No to ci powinno działać. Jak chcesz pomocy "bo jest błąd", to podaj błąd, bo czasami tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragacz123 1
Witam mam pytanie jak zrobić aby z kwarcu było ( 0,12 % ) na drop tej oto brani na ziemie. A jesli nie ma sie meijsca w ekwipunku to dostaje się kasę np 150,000k
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi