Skocz do zawartości
  • 0

Najlepszy skrypt/plugin na drop?

Toori6666
 Udostępnij

Pytanie

Witam, mam pytanie, moglibyście mi przedstawić najlepszy skrypt/plugin na drop ze stone. Moje wymagania to chyba tylko to, żeby była możliwość nadania turbodropu dla gracza, oraz to, żeby plugin/skrypt miał możliwość konfiguracji. Widziałem i używałem kilku pluginów i skryptów ale żaden mi nie odpowiadał. 

rhDrop- miał bugi (nie mogłem wstawić pewnych rzeczy do dropu, ponieważ wyskakiwał error, np przy dodawaniu SLIMEBALL, bądź GUNPOWDER)

bnnyDrop- nie działa na tą wersje skripta jaką posiadam (nie mogę jej zmienić, ponieważ kilka skryptów, mój must have dzialaja na najnowszej wersji. 

mh-Drop- nie ma możliwości Turbo Dropu

Wymieniłem tylko kilka, spośród tych, które używałem, proszę o zrozumienie i przedstawienie mi NAJLEPSZYCH waszym zdaniem. Z góry dziękuję. 

Edytowane przez Toori6666
Poprawka

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 26.07.2019 o 17:53, Toori6666 napisał:

ponieważ wyskakiwał error, np przy dodawaniu SLIMEBALL, bądź GUNPOWDER

Ten moment, gdy nie znasz poprawnego id...

W dniu 26.07.2019 o 17:53, Toori6666 napisał:

nie działa na tą wersje skryptu jaką posiadam

Mam nadzieję, że chodziło o wersję Skripta. Jeśli nie działa, to sprecyzuj co.

• 0
12 godzin temu, Rejszpat napisał:

Ten moment, gdy nie znasz poprawnego id...

Mam nadzieję, że chodziło o wersję Skripta. Jeśli nie działa, to sprecyzuj co.

Próbowałem wielu sposobów na rhDropie żeby jakoś wpisac tego Slime Balla, ale no nic nie wychodzilo wiec po prostu sie poddalem, mam najnowsza wersje skripta.

15 godzin temu, neQYT napisał:

Nie pamiętam nazwy ale chyba GodPlay-Drop

Mógłbyś podać nazwe poprawna? Wujek nic nie wyszukuje o nazwie "Godplay drop". Mam na mysli to, ze wyszukuje tylko serwer Godplay, a nie jego plugin/skrypt na drop 

Briks

Łączę

Notatka dodana przez Briks

• 0

W ogóle zapomniałem zapytać. Jaka wersja serwera? Na 1.7.10 i starszych może nie działać slime ball.

5 minut temu, jaku49 napisał:

Jeszcze możesz spróbować sulfur albo sulfur dust.

A nie sulphur przypadkiem?

Edytowane przez Rejszpat

• 0
W dniu 29.07.2019 o 10:41, Toori6666 napisał:

Próbowałem wielu sposobów na rhDropie żeby jakoś wpisac tego Slime Balla, ale no nic nie wychodzilo wiec po prostu sie poddalem, mam najnowsza wersje skripta.

Mógłbyś podać nazwe poprawna? Wujek nic nie wyszukuje o nazwie "Godplay drop". Mam na mysli to, ze wyszukuje tylko serwer Godplay, a nie jego plugin/skrypt na drop 

pluginu faktycznie nie ma, ale z niego korzystałem i mam go na kompie, udostępniam ci na media-Fire:  Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez Szifter