PrimeGames 21 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Witam! Szukam serwera ze stałym online 100+ oraz wyrobioną marką. Być może nie masz czasu i możliwości na dalsze prowadzenie serwera, a ja podobny projekt chętnie odkupię i wykorzystam. Jestem programistą ze znacznym doświadczeniem w świecie serwerów tej gry, byłem współwłaścicielem i koordynatorem jednego z większych polskich projektów minigames, mam pod sobą podobnie doświadczonego programistę oraz budowniczego najwyższej ligi. Wspólnie szukamy w miarę wyrobionego serwera, który pozwoli nam wystartować - nie od samego startu, a od kroku postawionego dalej. Jak wspominałem, oczekuję od serwera około 100 online w godzinach szczytu oraz preferowałbym u niego tematykę minigames. Poważne oferty proszę pisać na maila: [email protected] bądź na Discordzie Vincenty#0067. Pozdrawiam boleknowak, ManuScripteX i CountingDogs 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 27 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 (edytowane) Autor postu składa jak najbardziej prawdziwą ofertę, prosiłbym użytkowników o pisanie sensownych postów, które pomogą autorowi, a nie takich, które nic nie wnoszą. Pozdrawiam BrixNW Edytowane 27 lipca 2019 przez BrixNW CountingDogs, jaku49, Reedzev_ i 2 innych 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimeGames 21 Opublikowano 30 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 Jako zachętę mogę dodać, że negocjacje rozpoczynam od 800.00 PLN i ceny mogą iść tylko w górę ;') Jeżeli chcesz, możesz zachować tytularne uprawnienia admina - ale nowy kierunek serwerowi nadaję ja i moja ekipa. yooniks, gnomq, CountingDogs i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimeGames 21 Opublikowano 11 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Odświeżam. Oferta wciąż aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 (edytowane) W dniu 30.07.2019 o 14:10, PrimeGames napisał: Jako zachętę mogę dodać, że negocjacje rozpoczynam od 800.00 PLN i ceny mogą iść tylko w górę ;') Jeżeli chcesz, możesz zachować tytularne uprawnienia admina - ale nowy kierunek serwerowi nadaję ja i moja ekipa. Ekhem, ale serwery na których gra powyżej 100 osób online dziennie zarabiają coś koło 2/3 tys.(miesięcznie) i to minimalnie, więc teoretycznie ta kwota jest ściepko niska bardzo i ciężko będzie coś lepszego kupić, a zachęta w większym stopniu na pewno nie zachęca osoby, na których serwerach grają takie ilości graczy. Edytowane 13 września 2019 przez Virtuosso jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimeGames 21 Opublikowano 14 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 13 godzin temu, Virtuosso napisał: Ekhem, ale serwery na których gra powyżej 100 osób online dziennie zarabiają coś koło 2/3 tys.(miesięcznie) i to minimalnie, więc teoretycznie ta kwota jest ściepko niska bardzo i ciężko będzie coś lepszego kupić, a zachęta w większym stopniu na pewno nie zachęca osoby, na których serwerach grają takie ilości graczy. no ta prawdopodobnie masz rację ale zauważ że podaję cenę minimalną, nigdzie maksymalną, nie mam zamiaru kupować serwera w jakikolwiek sposób lepszego, tylko taki, który spełnia warunek online. wszelką jakością ja już się zajmę. być może w przyszłości zwiększę cenę i oczywiście, że będąc zainteresowanym moją ofertą możesz mi zaproponować sumę parę razy wyższą niż 800 zł Virtuosso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimeGames 21 Opublikowano 19 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2020 Aktualne. Cena do negocjacji, warunki opisane powyżej - nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi