RickPlayingPL 130 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Witam, jak moge dac skull np endermana graczowi, wiem ze jest cos w stylu MHF_Enderman ale jak dajegive 1 player head named "MHF_Enderman" to player to nie dziala .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) add 1 head named "MHF_Enderman" to player's inventoryZobacz czy teraz działa Edytowane 9 października 2014 przez xNawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 9 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 nup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Nazwa głowy, a NBT itemu to coś innego. spróbuj tak: set {_head} to "MHF_Enderman"give 1 {_head}'s skull to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anemonex 125 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Wykonaj z konsoli jedną z tych komend:/give Anemonex minecraft:head 1 {owner:Notch}/give Anemonex minecraft:head 1 {owner:MHF_Pig}/give Anemonex minecraft:head 1 {owner:MHF_Cactus} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Wykonaj z konsoli jedną z tych komend: /give Anemonex minecraft:head 1 {owner:Notch}/give Anemonex minecraft:head 1 {owner:MHF_Pig}/give Anemonex minecraft:head 1 {owner:MHF_Cactus}1. Zła komenda (poprawna: /give NICK minecraft:skull 1 3 {SkullOwner:MHF_Enderman}) 2. On robi skrypt na klasy, więc spamu w konsoli raczej by nie chciał. Próbowałeś moje? RickPlayingPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 10 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 1. Zła komenda (poprawna: /give NICK minecraft:head 1 3 {SkullOwner:MHF_Enderman}) 2. On robi skrypt na klasy, więc spamu w konsoli raczej by nie chciał. Próbowałeś moje?Zaraz wyproboje ^_^ Tak btw. mam do cb takie pytanie, ale na skypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Kiedyś było tak: give MHF_Enderman's skull to player Nwm czy działa, ale sprawdź xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BoomDroom 0 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 give 1 player head named "MHF_Enderman" to the player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Witam, jak moge dac skull np endermana graczowi, wiem ze jest cos w stylu MHF_Enderman ale jak daje
to nie dziala .-.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi