MrxJoint 28 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Siemka!W evencie on load mam cos takiego:set {burn::message} to value "fire.burn" get of "plugins/Skript/IGuilds/Config.yml"Nie pokazuje bledu ale jak spale sie w lawie pisze tak:">> Gracz %victim% spalil sie "I tyle nie pokazuje zamiast %victim% gracza.Pomoze ktos? Edytowane 7 października 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 set {_} to value "fire.burn" get of "plugins/Skript/IGuilds/Config.yml"replace "{VICTIM}" with "%victim%" in {_}set death message to "%{_}%"a w configu zamiast %victim% dajesz {VICTIM} Mr. Edgarsz i boleknowak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 7 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Dobra dziala ale powie mi ktoś dlaczego nie ma kolorów ? Pisze po prostu &3MrxJoint a w innych komendach dziala :/ ///CLOSED! Edytowane 7 października 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 Dobra dziala ale powie mi ktoś dlaczego nie ma kolorów ? Pisze po prostu &3MrxJoint a w innych komendach dziala :/ ///CLOSED!Musi być znak § zamiast & Albo zrób tak: set {_} to value "msg.brakuprawnien" get of "sciezka"send "%colored {_}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 7 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 dobra dzieki za pomoc ale zrobilem tak: przed value dałem colored i juz dziala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
W evencie on load mam cos takiego:
set {burn::message} to value "fire.burn" get of "plugins/Skript/IGuilds/Config.yml"
Nie pokazuje bledu ale jak spale sie w lawie pisze tak:
">> Gracz %victim% spalil sie "
I tyle nie pokazuje zamiast %victim% gracza.
Pomoze ktos?
Edytowane przez MrxJointOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi