CyganeczekPL 0 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Mam pytanie czy da sie zrobić podwójny subtitle? jeśli ktoś wie czy sie da i wie jak to niech napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo 0 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Chodzi Ci o title i subtitle? Jeżeli tak, łap: send player title "&ctitle" with subtitle "&7subtitle" for 10 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyganeczekPL 0 Opublikowano 1 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 1 minutę temu, pawlo napisał: Chodzi Ci o title i subtitle? Jeżeli tak, łap: send player title "&ctitle" with subtitle "&7subtitle" for 10 seconds chodzi mi o podwójne subtitle czyli title subtitle subtitle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Nie da się takiego czegoś zrobić, możesz ewentualnie wykorzystać wszystkie 3 tryby czyli title, subtitle, actionbar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CyganeczekPL 0
Mam pytanie czy da sie zrobić podwójny subtitle?
jeśli ktoś wie czy sie da i wie jak to niech napisze
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi