Patek 189 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Witam mam pytanie jak na zapisanej lokacji postawić głowę gracza (coś w stylu podium ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Myślę, że się nie da. Sam próbowałem na wiele sposobów, szukałem rozwiązania na różnych forach, ale nigdy nie działało. Jeśli już, to wychodziły zwykłe czaszki. Głowę danego gracza można skryptem przywołać tylko jako item. Teoretycznie możnaby napisać system, który trzymałby przyklejone do podium 3 niewidzialne moby z założonymi głowami graczy, ale innego rozwiązania nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Myślę, że się nie da. Sam próbowałem na wiele sposobów, szukałem rozwiązania na różnych forach, ale nigdy nie działało. Jeśli już, to wychodziły zwykłe czaszki. Głowę danego gracza można skryptem przywołać tylko jako item. Teoretycznie możnaby napisać system, który trzymałby przyklejone do podium 3 niewidzialne moby z założonymi głowami graczy, ale innego rozwiązania nie widzę.Wiem że się da , poniewaz napisał mi to jeden użytkownik. Pytanie tylko jak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 O to chodzi?set block at {lokalizacja} to head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 O to chodzi?set block at {lokalizacja} to headTak lecz chodzi o głowe danego gracza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PGmajster 49 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 @UP mu chodzi o głowę gracza, nie zwykłą. Jeżeli komenda to /podium NICK to:set block at {lokalizacja} to head named "%arg 1%" Nie testowane, nie wiem, czy zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 @Up Powinno byćset block at {lokalizacja} to argument's head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Nic nie działa :( Wydziergane z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Testowałem takcommand /glowa [<player>]: trigger: arg 1 is not set: set {costam} to location of player else: set the block at {costam} to player's skullale to wgl nie stawia głowy a tak:command /glowa [<player>]: trigger: arg 1 is not set: set {costam} to location of player else: set the block at {costam} to skullstawia głowę szkieleta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooka 52 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 pati musisz użyć innego pluginu ... albo oryginalną komendą bukkita "/setblock pozycja 397 1 3 {SkullOwner:"Yooka"}" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 @upTo jest chyba komenda waniliowego mc, a nie bukkita, a poza tym nie działa - próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Hm, próbowałem i działało tylko to (to dodaje głowe do ekwipunku)command /test [<text>]: trigger: arg 1 is not set: set {test.loc} to location of player set {test.item} to player's tool send "%{test.item}%" else: add {test.item} to playerNiestety tylko dodawanie działa, samo stawianie tej głowy niestety nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Działało by al jest błąd że nie ma takiego id :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooka 52 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 /setblock 232 101 53 minecraft:skull 1 replace {ExtraType:skkf,SkullType:3,Rot:4} Patek i theneuetimes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Dziękuje do zamknięcia :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 Pewnie nie wiecie ale na bukkicie nie działa /summon i /setblock, dlatego nic soe nie pojawialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 Pewnie nie wiecie ale na bukkicie nie działa /summon i /setblock, dlatego nic soe nie pojawialoNie pisz głupot . wszystko działa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Temat został rozwiązany. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patek 189
Witam mam pytanie jak na zapisanej lokacji postawić głowę gracza (coś w stylu podium ) ?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi