Skocz do zawartości
  • 0

Podium w głowami ?

Patek

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Myślę, że się nie da. Sam próbowałem na wiele sposobów, szukałem rozwiązania na różnych forach, ale nigdy nie działało. Jeśli już, to wychodziły zwykłe czaszki. Głowę danego gracza można skryptem przywołać tylko jako item. Teoretycznie możnaby napisać system, który trzymałby przyklejone do podium 3 niewidzialne moby z założonymi głowami graczy, ale innego rozwiązania nie widzę.

• 0

Myślę, że się nie da. Sam próbowałem na wiele sposobów, szukałem rozwiązania na różnych forach, ale nigdy nie działało. Jeśli już, to wychodziły zwykłe czaszki. Głowę danego gracza można skryptem przywołać tylko jako item. Teoretycznie możnaby napisać system, który trzymałby przyklejone do podium 3 niewidzialne moby z założonymi głowami graczy, ale innego rozwiązania nie widzę.

Wiem że się da , poniewaz napisał mi to jeden użytkownik. Pytanie tylko jak :(

• 0

Testowałem tak

command /glowa [<player&gt]:	trigger:		arg 1 is not set:			set {costam} to location of player		else:			set the block at {costam} to player's skull

ale to wgl nie stawia głowy

a tak:

command /glowa [<player&gt]:	trigger:		arg 1 is not set:			set {costam} to location of player		else:			set the block at {costam} to skull

stawia głowę szkieleta :/

• 0

Hm, próbowałem i działało tylko to (to dodaje głowe do ekwipunku)

command /test [<text&gt]:	trigger:		arg 1 is not set:			set {test.loc} to location of player			set {test.item} to player's tool			send "%{test.item}%"		else:			add {test.item} to player

Niestety tylko dodawanie działa, samo stawianie tej głowy niestety nie...

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...