KrimeDavid 1 Opublikowano 4 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2019 Znacie pluginy na drop ze stone (nie skrypt) 1.13 ? OtherDrops nie działa a nie mogę znaleść innego pluginu który miał by "działać" na tą wersję. Miło by było jakby ktoś pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Ostatnimi czasy miałem ten sam problem i nie znalazłem. Polskie community zatrzymało się w 2014 roku i wersji 1.8.x, a zagranicą raczej takich rzeczy nie ma. Musimy poczekać, ale wątpię w to, że się doczekamy, jesteśmy skazani na skrypty. KrimeDavid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrimeDavid 1 Opublikowano 5 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 3 godziny temu, jaku49 napisał: Ostatnimi czasy miałem ten sam problem i nie znalazłem. Polskie community zatrzymało się w 2014 roku i wersji 1.8.x, a zagranicą raczej takich rzeczy nie ma. Musimy poczekać, ale wątpię w to, że się doczekamy, jesteśmy skazani na skrypty. Niestety to prawda nie chcą iść do przodu, jestem skazany na skrypt. jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 W dniu 5.05.2019 o 10:29, jaku49 napisał: Ostatnimi czasy miałem ten sam problem i nie znalazłem. Polskie community zatrzymało się w 2014 roku i wersji 1.8.x, a zagranicą raczej takich rzeczy nie ma. Musimy poczekać, ale wątpię w to, że się doczekamy, jesteśmy skazani na skrypty. Przecież to właśnie polskie community jako jeden z niewielu nie akceptuje skryptów TOTALNIE. Świetnym przykładem jest np. Francja, czy Niemcy, w których skrypty nie są tak krytykowane jak u nas. xAxee i jaku49 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 25 minut temu, pandax napisał: Przecież to właśnie polskie community jako jeden z niewielu nie akceptuje skryptów TOTALNIE. Świetnym przykładem jest np. Francja, czy Niemcy, w których skrypty nie są tak krytykowane jak u nas. Tutaj się z Tobą zgadzam, byle jaki autorski kor (core) i się jarają Ci początkujący "programiści". Kiedyś w Polsce skrypty były mniej krytykowane niż dzisiaj. Jak ktoś potrafi napisać dobry skrypt to i lagów nie będzie, to chyba się wzięło z tego, że wiele nieodpowiednich osób zepsuło reputacje tego pluginu. pandax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdzikuu 42 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 (edytowane) Tak jak osoba wyżej, Według mnie skrypty są naprawdę ciekawe, tym bardziej dlatego, że nie są nie możliwie trudne, a co za tym idzie, dają one ogromne możliwości dla osób z wyobraźnią. Można stworzyć swój własny serwer, dodać coś od siebie, urozmaicić rozgrywkę własnie przy pomocy odrobiny wyobraźni. Sam Skript w dobrych rękach to naprawdę wartościowy plugin dający ogrom możliwości. Edytowane 6 maja 2019 przez xdzikuu jaku49 i pandax 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrimeDavid 1
Znacie pluginy na drop ze stone (nie skrypt) 1.13 ?
OtherDrops nie działa a nie mogę znaleść innego pluginu który miał by "działać" na tą wersję.
Miło by było jakby ktoś pomógł
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi