Kola13567 0 Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 (edytowane) Poszukujemy programistów piszących w skrypcie i javie. Discord ma na celu stworzenie polskiego community na temat programowania bdz tam można poprawiać innych pl/sk udostępniać swoje włase pl itd. Servery będą mogły zgłaszać nam zlecenia na pl/sk a nasze community bdz je robiło za pieniądze/za darmo (zależy od zlecenia) link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zapraszam wszystkich pogramistów nie liczą sie umiejetności liczy się chęć! Edytowane 3 maja 2019 przez Kola13567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 Halo admin dlaczego link prowadzi przez youtube? Dołączyłem tam, jak będzie jakiś poziom to zostanę na dłużej. Kola13567 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kola13567 0 Opublikowano 3 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 1 minutę temu, jaku49 napisał: Halo admin dlaczego link prowadzi przez youtube? Dołączyłem tam, jak będzie jakiś poziom to zostanę na dłużej. dzk za słuszną uwagę! już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 "Programowanie to nasza pasja" a ikona serwera to "filcraft megadrop" czyli tania reklama aby zdobyć jakichkolwiek graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kola13567 0 Opublikowano 3 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 12 minut temu, Centurion napisał: "Programowanie to nasza pasja" a ikona serwera to "filcraft megadrop" czyli tania reklama aby zdobyć jakichkolwiek graczy "filcraft megadrop" gdzie niby?? 12 minut temu, Centurion napisał: "Programowanie to nasza pasja" a ikona serwera to "filcraft megadrop" czyli tania reklama aby zdobyć jakichkolwiek graczy a chodzi ci o moje zdj jak tak to jest to grafika z mojego starego servera jak coś.. Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 19 października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 października 2019 Zaproszenie nie działa //kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 19 października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 października 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi