3meraldK 99 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Za każdym razem gdy pobieram skQuery ze strony bukkita i go daje na serwer, to po reloadzie jest pusty... Czemu tak się dzieje i co powinienem zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 zobacz logi Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 U mnie też ten folder jest pusty, najwyraźniej tak musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 SkQuery nie ma configu, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 11 godzin temu, Queito napisał: SkQuery nie ma configu, można zamknąć. To dlaczego Skript nie rozpoznaje eventu format slot […]? Po wczytaniu tego skrypta właśnie tak jest napisane, sama komenda (przyjmijmy /menu) działa, ale rzeczy w środku (sloty) nie pojawiają się. 11 godzin temu, knugi napisał: U mnie też ten folder jest pusty, najwyraźniej tak musi być To dlaczego Skript nie rozpoznaje eventu format slot […]? Po wczytaniu tego skrypta właśnie tak jest napisane, sama komenda (przyjmijmy /menu) działa, ale rzeczy w środku (sloty) nie pojawiają się. Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 5 godzin temu, 3meraldK napisał: To dlaczego Skript nie rozpoznaje eventu format slot […]? Po wczytaniu tego skrypta właśnie tak jest napisane, sama komenda (przyjmijmy /menu) działa, ale rzeczy w środku (sloty) nie pojawiają się. zobacz logi, jak napisałem na początku (XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Duszek66 0 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 To może nie jest to wina SkQuery, a tego że coś źle napisałeś w kodzie. Ja też mam pusty folder, a GUI działa mi normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2019 Możliwe, że masz złe wersje skripta i addonow co do wersji serwera. U mnie też jest pusty folder skquery a wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 16 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2019 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 16 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
3meraldK 99
Za każdym razem gdy pobieram skQuery ze strony bukkita i go daje na serwer, to po reloadzie jest pusty... Czemu tak się dzieje i co powinienem zrobić??
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi