Skocz do zawartości

Last Station - Serwer z Duszą

YouHaveTrouble
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Last Station

IP: laststation.pl

wersja: 1.9 - 1.13.2

non-premium

sloty: 500

strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Kilka słów o naszej filozofii:

Naszym głównym, stałym i niezmiennym celem jest dostarczanie Wam, graczom, zbalansowanej rozgrywki, w której pieniądze nie znaczą wszystkiego. Wszystkie niezbędne materiały zawsze będą dostępne za darmo, a przywileje VIPów nie przekroczą określonego poziomu, który sprawiłby, że rozgrywka stałaby się pay to win. Nie jesteśmy kolejnym megadropem ani easyhc i nigdy nie będziemy. Chcemy wprowadzić powiew świeżości na scenie polskich serwerów, dlatego jeśli wprowadzamy tryb, upewniamy się, że jest on wprowadzony w oryginalny sposób lub w fundamentalny sposób różni się od dotychczasowych interpretacji tego trybu.

[SkyBlock]

Skyblock to obecnie jeden z najpopularniejszych trybów na scenie serwerów minecraft zarówno w Polsce, jak i za granicą. Czym więc różni się nasz skyblock od wszystkich innych? 

• System odblokowywania - zaczynasz z niczym, mając do dyspozycji jedynie kilka możliwych rzeczy do kupienia. W miarę wypełniania kolejnych zadań odblokowujesz możliwość kupowania przedmiotów, o które ciężko na skyblocku, lub takich, które wymagają skomplikowanych przygotowań.  Oprócz tego za wypełnianie zadań otrzymujesz wartościowe przedmioty, doświadczenie, oraz walutę.
  • HeadHunty - polowanie na głowy mobów. Odblokowywane poprzez wypełnianie zadań, headhunty to dodatkowe misje polegające na zebraniu konkretnej ilości głów danego zwierzęcia lub potwora. HeadHunty odblokowują możliwość kupowania poszczególnych spawnerów w sklepach. Zgodnie z naszym głównym założeniem, wszystkie niezbędne funkcje, taki jak spawnery zawsze będą dostępne dla wszystkich bez konieczności zapłaty prawdziwymi pieniędzmi.
  • Zwiedzanie wysp i sklepy graczy - po zdobyciu dziesiątego poziomu wyspy, każdy ma możliwość stworzenia warpa (teleportu) dla swojej wyspy. Może być on wykorzystany po prostu jako możliwość pokazania swojej wyspy innym graczom lub może kierować do sklepu zbudowanego przez gracza na jego wyspie. Gracze mogą na terenie swojej wyspy wystawić na sprzedaż dowolne przedmioty i udekorować swój sklep w dowolny sposób. 

Oprócz tego: 

• Posiadamy oryginalne, autorskie wyspy startowe, jakich nie zobaczysz nigdzie indziej.
  • Dajemy Ci pełną kontrolę nad tym, co goście mogą robić na twojej wyspie.
  • Masz możliwość zmiany biomu swojej wyspy.
  • Możesz walczyć z innymi graczami na arenie, żeby zdobyć część ich pieniędzy.

[Anarchia]

Anarchia to tryb mocno inspirowany zagranicznym serwerem anarchii - 2b2t.org. Jest to coś zupełnie nowego na polskiej scenie serwerów, więc ciągle wprowadzamy drobne zmiany, żeby lepiej wpasować się w potrzeby i preferencje graczy.

• Survival bez żadnych ułatwień - jeśli uważasz, że zwykłe serwery survival są zbyt proste, jeśli myślisz, że komenda /back i teleporty na życzenie rujnują sens survivalu, dobrze trafiłeś. Zginąłeś i musisz wrócić po swoje przedmioty? Bywa. Chcesz odwiedzić kolegę, który rozbudował się tysiące bloków od Ciebie? Mam nadzieję, że lubisz długie spacery. Z drugiej strony, podczas takiego spaceru możesz znaleźć wiele interesujących rzeczy ;)
  • Brak cuboidów/worldguarda - możesz zniszczyć wszystko. Wszystko jest tylko tak bezpieczne, jak dobrze to schowasz. Wskazówka: im dalej od spawnu, tym mniejsza szansa na znalezienie wielkiej dziury w miejscu Twojej bazy.
  • Minimalna ingerencja administracji - na anarchii jest egzekwowanych tylko kilka zasad. Zasady czatu oraz zakaz używania cheatów nadal obowiązują.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o danym trybie, zajrzyj na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, gdzie aktualnie powstaje wiki dokumentujące każdą funkcję dostępną na serwerze.

Zawsze jesteśmy otwarci na propozycje zmian i poprawek :)

Zapraszamy do dyskusji.

Edytowane przez YouHaveTrouble
dopisałem kilka zdań i umyślnie wstawiłem jedną literówkę i jeden dodatkowy przecinek, żeby zdenerwować perfekcjonistów. Oprócz tego, możliwe, że powód edycji nie ma limitu ilości znaków i przydałoby się to zmienić :)

40 minut temu, Reedzev_ napisał:

Serwer całkiem OK, ale po prezentacji spodziewałem się czegoś więcej niż rzeczywiście na serwerze zastałem :( 

:bankappa:

Ostatnio zmieniłem na 500, tylko jeszcze nie poaktualizowałem 😜

Czego się spodziewałeś? Może uda się załatwić ;)

Edytowane przez YouHaveTrouble
derp

• Szifter odpiął/ęła ten temat
  • 4 tygodnie później...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...