VIPEQ 85 Opublikowano 16 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 (edytowane) Witam, Jakie skrypty?:Napiszę prawie każdy, tylko dokładnie opisz. Skrypty za darmo:Skrypty za darmo mogę napisać, ale zależy jaki ma być ten skrypt.Skrypty za pieniądze:Cennik: - Zależy od skryptu. INFO:Czasami piszę skrypty z długim kodem i wstawiam na skript.pl jak mi się nudzi, więc zanim kupisz możesz obczaić mój profil.Kontakt:Discord: Torwik#3512 Portfolio:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 16 lutego 2019 przez VIPEQ Poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 16 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 nie chcę korzystać z Twoich usług, bo: nawet nie muszę wchodzić "Napiszę każdy" chyba Bogiem jesteś, bo nie da się wszystkiego "> Skrypt (długi kod[1000-10000]) = 20 zł" nie przeliczałbym linijek kodu na pieniądze optymalniej plugin kupić jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 16 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 Ten skrypt pisałem kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 16 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 10 minut temu, VIPEQ napisał: Skrypty za darmo mogę napisać jak kod ma max 50 linijek. Licząc z pętlami czy bezsensowne 30 format slot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 16 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 1 minutę temu, jaku49 napisał: Licząc z pętlami czy bezsensowne 30 format slot? Nie używam format slot, bo się buguje jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Om, czemu do argumentów, które są w komendzie dajesz 'cancel event'? XD 10 godzin temu, VIPEQ napisał: Ten skrypt pisałem kiedyś... No to jak go pisałeś kiedyś, a kod obciąża serwer, to po co go dajesz do portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi