Skocz do zawartości
  • 0

[Plecak] Ułatwione zadanie

_Of3k

Pytanie

Siemanko,

Mam zleconko na kolejny skrypcik.

•Crafting.

------------------------------------

[~][#][~]

[¥][€][¥]

[~][#][~]

[~]- "skóra"

[#]- "diax"

[Â¥]- "nić"

[€]- "skrzynia"

>>> Po zcraftowaniu otrzymójemy skrzynke (zwykłą) o nazwie "Plecak (i nazwa gracza)"

•Użytkowość

Mamy plecak w ekwipunku,, Bierzemy go w pierwsze 9-więć slotów i bierzemy go w rękę, klikająć PPM (prawym przyciskiem myszy) otwiera nam się GUI do którego możemy dać ity. Ity nie znikają i nie wypadają.. Dopiero jak się dedne wypadają wszystkie ity z plecaka i z ekwipunku.

•Dodatkowe info

-W GUI są 3 pokłady slotów, każdy ma szerokość 9 i wysokość 4 slotów.

Żeby przełączyć pokład powinien być na samym dole po prawej stronie item (może być gwiazda), klikając na nią przełańcza na 2 pokład.

-Plecaka nie można żucać.

-plecak w ekwipunku może być tylko 1. Jak się dednie to plecak znika (nie wypada!)..

-po dednięciu plecak można dznowu zrobić.

•Porady

-Możecie dać komende np. /o plecak i podłączyć do tej skrzyni, klikając prawym użytkuje tą komende,

<<Dzięki za uwagę.. Życzę miłej pracy na tym skrypcie>>

<< Nie zważaj na moje orto ;)>>

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ja mogę jedynie podać Crafting ;D

on load:   set {_nazwa} to "&aPlecak : &b&l%Name Of Player%"   Recipe.new{ {_nazwa} }   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{1, 1 leather}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{2, 1 diamond}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{3, 1 leather}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{4, 1 string}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{5, 1 none}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{6, 1 string}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{7, 1 leather}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{8, 1 diamond}   {_nazwa}.Recipe.registerIngredient{9, 1 leather}   {_nazwa}.Recipe.registerResult{1 chest named "&aPlecak : &b&l%Name Of Player%"}   {_nazwa}.Recipe.register

Edytowane przez DJ_CITROX

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...