Matrikx 8 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) Start beta testów został wyznaczony na dzień 31.01.2019r. o godzinie 20:00. Beta testy są zamknięte, co oznacza że do gry potrzebny jest klucz który można uzyskać zgłaszając się na stronie projektu: https://keyside.eu/kol Edytowane 31 stycznia 2019 przez Matrikx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) ? Edytowane 31 stycznia 2019 przez pandax jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrikx 8 Opublikowano 31 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 10 minut temu, pandax napisał: ? Zmieniłem hosting na imgur, powinno wyświetlać się już poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) Nie wchodziłem na serwer, ale od razu daję plusa za oryginalność - jakby nie patrzeć niewiele jest RPG'ów, a po opisie mogę stwierdzić, że dość rozbudowany. Nie chcę mi się czytać tych ścian tekstu. Pierwszą ścianę tylko śmignąłem wzrokiem, za dużo lania wody. Opisy tych frakcji czy co to tam jest też powinny być krótsze i bardziej konkretne. Czytam, czytam i nie mam pojęcia czy mi się to podoba czy nie, bo zasypujesz nas informacjami i odnośnikami do postaci i miejsc, ale bez żadnego pokrycia. Skąd mam wiedzieć czy interesują mnie jakieś miasta i królowie, skoro nigdy nie widziałem ich na oczy. Ogrom tekstu zniechęca do czytania. Zaufaj mi, nikogo nie obchodzą te opisy, daj nam konkrety. Edytowane 31 stycznia 2019 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi