xTuriX 1 Opublikowano 25 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2019 Witam otóż mam taki problem z blazingpackiem że pisze mi na F3 że mam 500fps ale co mniej więcej 3 sekundy mam taką ścinkę. Proszę o pomoc! Na innych wersjach działa elegancko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 26 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 To ni problem z BlazingPackiem tylko z twoim kompem XD Zaktualizuj javę ? Zaktualizuj luncher (jaki używasz?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 26 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 W dniu 25.01.2019 o 13:06, xTuriX napisał: Witam otóż mam taki problem z blazingpackiem no blazingpack to poważny problem, nie używaj go lepiej i zmień serwery na takie, które go nie mają. Ścinkę możesz mieć przez np. procesy w tle, albo np. przez texture packi czy shadery. Peridot i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 26 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 Weź ten szit odinstaluj i idź do przodu z wersją bo jesteś 5 lat w plecy. A tak na poważnie to te ścinki mogą być spowodowane javą, spróbuj ją przeinstalować ewentualnie przypisz do gry więcej pamięci ram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTuriX 1 Opublikowano 27 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 22 godziny temu, jaku49 napisał: Weź ten szit odinstaluj i idź do przodu z wersją bo jesteś 5 lat w plecy. A tak na poważnie to te ścinki mogą być spowodowane javą, spróbuj ją przeinstalować ewentualnie przypisz do gry więcej pamięci ram. To nie działa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 wiem że odkopuje ale wyjaśnienie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (punkt Gra sie ciągle zacina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi