mrqwew 0 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) Jest to mój pierwszy serwer którego robiłem praktycznie samemu pomógł mi RequsPL. Chciałem zrobić serwer podobny do takiego co kiedyś grałem ale niestety go już nie ma od kilku dobrych lat. Podstawowe: >>> IP: xcraft.ench.pl <<< >>> Wersja: 1.8.x <<< >>> Tryb: MediumHC <<< >>> DROP: Z Stone <<< >>> Autoryzacja: Premium/Non Premium <<< >>> Ilość Slotów: 50 <<< >>> Forum: (Jeszcze nie ma) <<< >>> Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <<< O Serwerze: >>> Na serwerze znajdziecie gildie, gracze mogą ze sobą rywalizować poprzez zdobywanie gildii (Po prosu jak na innych serwerach Easyhc) <<< >>> System Poziomów <<< >>> Drop ze stone <<< I WIELE WIĘCEJ ZOBACZ SAM I PRZEKONAJ SIĘ. >>> Właściciel <<<mrqwew >>> ADMIN <<< - >>> Technik <<< RequsPL >>> MODERATOR <<< Elfirio (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Aby obejrzeć zwiastun. Myślę że teraz nikt się nie przyczepi że kopiowane wszystko robiłem samemu. Edytowane 24 listopada 2018 przez mrqwew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Prezentacja mnie nie zachęca ale sprawdzę i zobaczę. mrqwew 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneXakaGracu 8 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Tak! Na to czekałem! Kolejny serwer easyhc na 1.8 ! mrqwew, jaku49, koveek i 1 inny 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somka 23 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) Ten serwer upadnie jeszcze szybciej niż powstanie. Edytowane 21 listopada 2018 przez Somka mrqwew i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 (edytowane) Prezentacja wygląda ochydnie tak samo i dobrane do niej kolory oraz jeszcze to ench.pl boże ludzie domena .pl kosztuje 20zl! Oczywiście serwer jest dnem bo jest to pierwsza Lepsza paczka pl z neta a właściciel? Max 10 lat boże ludzie dlaczego pierwsze lepsze dziecko ma teraz dostęp do robienia serwerów czemu.... jeżeli to jest 2k18 to ja się boję co będzie w 2k19 EDIT: profesjonalne trailery kosztuja 20/30zl!! A to co to jest?! Kolejny badziewny zwiastun robiony lecąc kilka minut na shifcie i po tym wnioskuję że administracja to banda kolegów z 2 klasy podstawówki Edytowane 27 listopada 2018 przez 1337envy jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrqwew 0 Opublikowano 27 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 7 godzin temu, 1337envy napisał: Prezentacja wygląda ochydnie tak samo i dobrane do niej kolory oraz jeszcze to ench.pl boże ludzie domena .pl kosztuje 20zl! Oczywiście serwer jest dnem bo jest to pierwsza Lepsza paczka pl z neta a właściciel? Max 10 lat boże ludzie dlaczego pierwsze lepsze dziecko ma teraz dostęp do robienia serwerów czemu.... jeżeli to jest 2k18 to ja się boję co będzie w 2k19 EDIT: profesjonalne trailery kosztuja 20/30zl!! A to co to jest?! Kolejny badziewny zwiastun robiony lecąc kilka minut na shifcie i po tym wnioskuję że administracja to banda kolegów z 2 klasy podstawówki Haha ty byś zrobił lepiej wszystko samemu, robiłem ten serwer ponieważ chciałem się trochę pobawić LOL. Nie chciałem za dużo w ten serwer wydawać ponieważ wiem że to nie wypali. A co do paczki to robiłem z kolegą oraz skrypty niektóre były napisane przez nas, a jeśli chodzi o właściciela to przykro mi mam 15 lat więc pomyliłeś się o 5 lat. A jeśli ci coś nie pasuje że robiłem sobie serwer dla zabawy to nie wypowiadaj się więcej pod tym tematem proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 @mrqwew gdybyś miał inny hosting niż enderchest to mógłbym Ci dołożyć do serwera np. jakaś domena. jaku49 i mrqwew 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 Jezeli wiesz ze nie wypali to po co ladujesz hajs w to? Zrob jakis inny, malo spotykany tryb. Wbine na start i wtedy ocenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 (edytowane) 10 godzin temu, mrqwew napisał: Haha ty byś zrobił lepiej wszystko samemu, robiłem ten serwer ponieważ chciałem się trochę pobawić LOL. Nie chciałem za dużo w ten serwer wydawać ponieważ wiem że to nie wypali. A co do paczki to robiłem z kolegą oraz skrypty niektóre były napisane przez nas, a jeśli chodzi o właściciela to przykro mi mam 15 lat więc pomyliłeś się o 5 lat. A jeśli ci coś nie pasuje że robiłem sobie serwer dla zabawy to nie wypowiadaj się więcej pod tym tematem proszę! HahhaH robi serwer chodź wie że nie wypali no nieźle ziomek na sam serwer nie wbijam bo nie chce raka a serwer oraz prezentacje na pewno lepiej bym zrobił EDIT: skoro masz 15 lat a serwer wiesz ze nie wypali to spadaj z tym serwerkiemi i nie zasmiecaj yt swoim beznadziejnym kilku minutowym lataniem na shifcie prezentując ten ochydny spawn Edytowane 28 listopada 2018 przez 1337envy kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrqwew 0 Opublikowano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 12 godzin temu, 1337envy napisał: HahhaH robi serwer chodź wie że nie wypali no nieźle ziomek na sam serwer nie wbijam bo nie chce raka a serwer oraz prezentacje na pewno lepiej bym zrobił EDIT: skoro masz 15 lat a serwer wiesz ze nie wypali to spadaj z tym serwerkiemi i nie zasmiecaj yt swoim beznadziejnym kilku minutowym lataniem na shifcie prezentując ten ochydny spawn Co tak agresywnie i bez kultury się wypowiadasz oraz Jeśli coś nie pasuje NIE WYPOWIADAJ SIĘ JUŻ POD TYM TEMATEM...a i raka nie dostaniesz bo już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 (edytowane) 46 minut temu, mrqwew napisał: Co tak agresywnie i bez kultury się wypowiadasz oraz Jeśli coś nie pasuje NIE WYPOWIADAJ SIĘ JUŻ POD TYM TEMATEM...a i raka nie dostaniesz bo już masz jeżeli chodzi o sam serwer to polecam bo nie działa xD a przynajmniej nie działał bo nie będę co 5 min sprawdzał mam lepsze rzeczy do roboty poza tym wiem że mam raka bo niestety widząc takiego coś ->> dostaje raka natychmiastowego a no i w temacie będę się wypowiadał ponieważ w serwerach minecraft siedzę już ponad 3 lata i mam dużo do powiedzenia pomijając to że sam tworzę projekt HeavyMC.eu to na tyle dzięki, Narka. EDIT: dodam jeszcze że bardzo fajne motd ->> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! xD (nie wspomnę już o tym brzydkim logo a fee) Edytowane 28 listopada 2018 przez 1337envy Centurion i kerpson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 3 godziny temu, 1337envy napisał: xD (nie wspomnę już o tym brzydkim logo a fee) No tak trochę Cię nie rozumiem Oczekujesz od każdego profesjonalizmu, ale akurat mało kto jest profesjonalny na tym forum a chyba ten dział służy aby poznać ofertę też mniejszych twórców, którzy przynajmniej przyłożyli się do prezentacji minimalnie. Proponuję złożyć propozycję dodania nowej kategorii "Idealne serwery". Tam takie osoby jak ty będą mogły się do wszystkiego doczepić i dodanie do takiego działu swojej reklamy to będzie czysty "hardcor". Oczywiście nie bronie tego serwera bo mamy 2018 a ludzie dalej zakładają serwery na tym syfie bez sprawdzenia opinii o hostingach i cenach. 1337envy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) 9 godzin temu, Centurion napisał: No tak trochę Cię nie rozumiem Oczekujesz od każdego profesjonalizmu, ale akurat mało kto jest profesjonalny na tym forum a chyba ten dział służy aby poznać ofertę też mniejszych twórców, którzy przynajmniej przyłożyli się do prezentacji minimalnie. Proponuję złożyć propozycję dodania nowej kategorii "Idealne serwery". Tam takie osoby jak ty będą mogły się do wszystkiego doczepić i dodanie do takiego działu swojej reklamy to będzie czysty "hardcor". Oczywiście nie bronie tego serwera bo mamy 2018 a ludzie dalej zakładają serwery na tym syfie bez sprawdzenia opinii o hostingach i cenach. Dobra spoko ale czy każda lepsza osoba powinno mieć wgl dostęp do tworzenia serwerów? Naprawde czy każdy musi mieć to swoje własne easyhc? Nie lepiej tworzyć jakieś oryginalne projekty? Bo serio to jest już nudne wszędzie tylko easyhc mediumhc i megadrop do tego przekopiowane 1:1 z tego co jest w necie EDIT: z chęcią bym ten nowy dział przytulił ;> Edytowane 29 listopada 2018 przez 1337envy Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 6 godzin temu, 1337envy napisał: Dobra spoko ale czy każda lepsza osoba powinno mieć wgl dostęp do tworzenia serwerów? Naprawde czy każdy musi mieć to swoje własne easyhc? Nie lepiej tworzyć jakieś oryginalne projekty? Bo serio to jest już nudne wszędzie tylko easyhc mediumhc i megadrop do tego przekopiowane 1:1 z tego co jest w necie EDIT: z chęcią bym ten nowy dział przytulił ;> Może easyhc też był kogoś oryginalnym projektem? I został bardzo dobrze przyjęty do naszej społeczności..... 1337envy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 38 minut temu, Centurion napisał: Może easyhc też był kogoś oryginalnym projektem? I został bardzo dobrze przyjęty do naszej społeczności..... aha ja mówię że easyhc jest już nudne i każde dziecko je robi żeby mieć swój serwerek a ten mi mówi że to był czyiś projekt xD typie zrozum mi się nie podoba i tak przeszkadza mi to że każdy tylko robi te swoje serwerki *megadrop* *easyhc* itp przekopiowane 1:1 z neta, ja nie mówię że nie easyhc to beznadziejny tryb albo coś lubię grać na serwerach na easyhc żeby się poklepać albo coś ale chyba nie musi tego robić każdy? a nie dość że tymi swoimi kopiarkami bo niczym innym się tego nazwać nie da zaśmiecają youtube to jeszcze forum no bo dajmy na to taki "xcraft.ench.pl" co masz w nim? prezentacja brzydka że aż oczy płaczą a już nie wspomnę o trailerze bo po zobaczeniu tego czegoś moje oczy wołały pomocy a mózg zadawał sobie pytanie ku*** gdzie ja żyje. No niestety taka prawda i ja będę takie serwerki krytykował bo co mam mówić że serwer jest wspaniały? może mam mu lajka jeszcze dać? dobra spoko każdy może spróbować i dostać szansę ale niech się przynajmniej nad tym serwerem postara a nie typek robi serwer chodź wie że "nie wypali" no OMG co to za logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 2 godziny temu, 1337envy napisał: aha ja mówię że easyhc jest już nudne i każde dziecko je robi żeby mieć swój serwerek a ten mi mówi że to był czyiś projekt xD typie zrozum mi się nie podoba i tak przeszkadza mi to że każdy tylko robi te swoje serwerki *megadrop* *easyhc* itp przekopiowane 1:1 z neta, ja nie mówię że nie easyhc to beznadziejny tryb albo coś lubię grać na serwerach na easyhc żeby się poklepać albo coś ale chyba nie musi tego robić każdy? a nie dość że tymi swoimi kopiarkami bo niczym innym się tego nazwać nie da zaśmiecają youtube to jeszcze forum no bo dajmy na to taki "xcraft.ench.pl" co masz w nim? prezentacja brzydka że aż oczy płaczą a już nie wspomnę o trailerze bo po zobaczeniu tego czegoś moje oczy wołały pomocy a mózg zadawał sobie pytanie ku*** gdzie ja żyje. No niestety taka prawda i ja będę takie serwerki krytykował bo co mam mówić że serwer jest wspaniały? może mam mu lajka jeszcze dać? dobra spoko każdy może spróbować i dostać szansę ale niech się przynajmniej nad tym serwerem postara a nie typek robi serwer chodź wie że "nie wypali" no OMG co to za logika? A ty zrozum, że nie bronię tego serwera bo jak widzę ench to rzygam po prostu Zamiast pisać jaki on nie jest zje..... może powinieneś zaoferować pomoc i dopiero pokazać im, że to nie ma sensu. Sam na swoim serwerze mam sporo błędów, ale jak ktoś to wytyka i zapytam się czy zrobi mi coś fajnego za $$ albo jak to zrobić to dopiero zaczyna się karuzela śmiechu bo zazwyczaj odpowiedzi nie ma albo "nie umiem tego zrobić" oczywiście jak coś sam umiem zrobić to nie pytam się o to bo jak pamiętasz komentowałeś mój serwer i tam było kilka prostych błędów zrobionych przeze mnie. Ps: Przeszkadza Ci to, że mają swój serwer, który upada po miesiącu? Bo nie widziałem jeszcze kogoś z takim podejściem z serwerem więcej niż 1-2 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 5 minut temu, Centurion napisał: A ty zrozum, że nie bronię tego serwera bo jak widzę ench to rzygam po prostu Zamiast pisać jaki on nie jest zje..... może powinieneś zaoferować pomoc i dopiero pokazać im, że to nie ma sensu. Sam na swoim serwerze mam sporo błędów, ale jak ktoś to wytyka i zapytam się czy zrobi mi coś fajnego za $$ albo jak to zrobić to dopiero zaczyna się karuzela śmiechu bo zazwyczaj odpowiedzi nie ma albo "nie umiem tego zrobić" oczywiście jak coś sam umiem zrobić to nie pytam się o to bo jak pamiętasz komentowałeś mój serwer i tam było kilka prostych błędów zrobionych przeze mnie. Ps: Przeszkadza Ci to, że mają swój serwer, który upada po miesiącu? Bo nie widziałem jeszcze kogoś z takim podejściem z serwerem więcej niż 1-2 miechy zacznijmy od końca: tak przeszkadza mi to że byle jakie dziecko zakłada sobie serwer z neta na takim enderchescie bo moim zdaniem mieć swój serwer publiczny to powinny być jakieś wymagania np no nwm najtańsza maszyna za 100zł? a nie 5zł na enderchescie? minimum 14 lat? poza tym takie serwerki zaśmiecają tylko multi-player listy serwerowe takie jak mclista.pl albo zaśmiecają youtuba tymi swoimi badziewnymi zwiastunami którego przykład podałem w poście wyżej co do pierwszego: nie będę nikomu pomagał ani doradzał jak stworzyć albo ulepszać serwer bo sam pracuję z hotangelem nad projektem "HeavyMC.eu" co innego jak bym nic nie robił tak wtedy mógłbym za free komuś jakiegoś spawna zbudować bo budować bardzo ładnie umiem ale tak jak powiedziałem nie mam na to czasu ponieważ buduje mapy na swój serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 25 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi