Skocz do zawartości
  • 0

Sklep w skrypcie

dzidzi
 Udostępnij

Pytanie

Witam umiał by ktoś mi napisać skrypt na komendę /sklep i by się otwierało menu w którym byłby papier nazwany na niebiesko VIP i jeżeli nie mamy monet to będzie pisało NIE POSIADASZ MONET a gdy mamy monety to będzie wykonywało komendę pex user  GRACZ group set vip i komendę /coins take GRACZ 23

Z góry dziękuje za odpowiedz

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ale nie możesz zrobić tak ze będzie otwierało menu i tam będzie wykonywało komendy?

Godzinę temu, makstale napisał:

Myślę, że plugin by można było napisać, taki add-on xD

a umiesz?

Edytowane przez dzidzi
stefanik11

Łączę.

Notatka dodana przez stefanik11

• 0

Jeżeli plugin, którego używasz do systemu coinsów to ten: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Jest takie coś realne. Rejestruje on swoje własne placeholdersy do pluginu PlaceHolderAPI. M.in. dodatek Skellett oferuje pobranie tej zmiennej dla gracza, z czego wyczytać możemy ile gracz ma w danym momencie coinsów. Reszta już idzie z górki. Oto skrypt:

Wymagane dodatki:
- Skellett,
- SkQuery.

• 0
16 godzin temu, stefanik11 napisał:

Jeżeli plugin, którego używasz do systemu coinsów to ten: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Jest takie coś realne. Rejestruje on swoje własne placeholdersy do pluginu PlaceHolderAPI. M.in. dodatek Skellett oferuje pobranie tej zmiennej dla gracza, z czego wyczytać możemy ile gracz ma w danym momencie coinsów. Reszta już idzie z górki. Oto skrypt:

Wymagane dodatki:
- Skellett,
- SkQuery.

Posiadam obydwa dodatki ale nadal wyskakuje blad a uzywam wlasnie tego pluginu
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

A gdy klikam na vipa to nawet jezeli nie mam coinsow to mi go kupuje

Edytowane przez dzidzi