XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 Witam, Oglądałem dużo poradników jak zaciemnić kod w proguard, lecz wiem że zaciemniony plugin na ten sposób da się rozkodować! Znalazłem plugin XieRipa gdzie w klasach nic nie ma a plugin działa! Link do pluginu: http://hostuje.net/file.php?id=e74b1a2fef29bea68aeeb3a8e4283ec1 Pomoże ktoś uzyskać taki sam efekt? Jakiś poradnik? Reedzev_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 44 minuty temu, XXXXXXXXXX napisał: w klasach nic nie ma a plugin działa! To, że dany dekompilator nie potrafi wyświetlić nie znaczy że nic nie ma. 44 minuty temu, XXXXXXXXXX napisał: Pomoże ktoś uzyskać taki sam efekt? Jakiś poradnik? Pewnie ponadawać jakieś dzikie nazwy klasom i metodom spoza ASCII, żeby program X do dekompilacji się wywalił. Ale po co? Kod bajtowy i tak musi zostać, żeby program działał i zawsze znajdzie się aplikacja która go odczyta. 44 minuty temu, XXXXXXXXXX napisał: Znalazłem plugin XieRipa gdzie w klasach nic nie ma a plugin działa! Otwórz ten plugin za pomocą ByteCode Viewera (link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!), a nie jakiegoś jd-gui to zobaczysz że kod można odczytać i wszystko jest na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 20 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 2 godziny temu, Libter napisał: To, że dany dekompilator nie potrafi wyświetlić nie znaczy że nic nie ma. Pewnie ponadawać jakieś dzikie nazwy klasom i metodom spoza ASCII, żeby program X do dekompilacji się wywalił. Ale po co? Kod bajtowy i tak musi zostać, żeby program działał i zawsze znajdzie się aplikacja która go odczyta. Może i odczyta ale większość ludzi nie potrafi, a tak zakodowany plugin raczej trudno odkodować. Więc proszę o jakiś poradnik czy coś jak uzyskać taki sam lub podobny efekt! z góry dzięki! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ok działa, ale i tak kod jest nadal nie do odczytu więc jeżeli ktoś zna sposób jak tego dokonać to proszę o pomoc! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! łącze Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 (edytowane) 14 minut temu, XXXXXXXXXX napisał: ok działa, ale i tak kod jest nadal nie do odczytu więc jeżeli ktoś zna sposób jak tego dokonać to proszę o pomoc! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak chcesz to odczytać? To jest są po prostu pozmieniane nazwy klas, funkcji i zmiennych Co prawda wartości zapisane w zmiennych dałoby rade odczytać, bo gdzieś musi się znajdować algorytm szyfrujący Edytowane 20 października 2018 przez KrejzolekPRO Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 20 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 54 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Jak chcesz to odczytać? To jest są po prostu pozmieniane nazwy klas, funkcji i zmiennych Co prawda wartości zapisane w zmiennych dałoby rade odczytać, bo gdzieś musi się znajdować algorytm szyfrujący Doba nie odbiegajmy od tematu ja chcę tylko uzyskać taki sam / podobny efekt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 6 godzin temu, XXXXXXXXXX napisał: Doba nie odbiegajmy od tematu ja chcę tylko uzyskać taki sam / podobny efekt!! Możesz to zrobić Allatori: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 21 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 11 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Możesz to zrobić Allatori: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! srallatori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 14 godzin temu, XXXXXXXXXX napisał: srallatori A teraz proszę bardzo uargumentuj dlaczego tak uważasz, słucham... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uwuvocan 0 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 nawet nie marnuj czasu na jakieś allatori. zelix i stringer to też gówno. jak chcesz coś fajnego i masz $ to pw, a jak nie to https://github.com/ItzSomebody/Radon, chociaz niektorzy i tak to sciagna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
Witam, Oglądałem dużo poradników jak zaciemnić kod w proguard, lecz wiem że zaciemniony plugin na ten sposób da się rozkodować!
Znalazłem plugin XieRipa gdzie w klasach nic nie ma a plugin działa!
Link do pluginu: http://hostuje.net/file.php?id=e74b1a2fef29bea68aeeb3a8e4283ec1
Pomoże ktoś uzyskać taki sam efekt? Jakiś poradnik?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi