YoLoDavcio 2 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 (edytowane) Skrypt na administracje w gui Jest to mój pierwszy skrypt w gui Komenda /administracja KOD= Edytowane 13 października 2018 przez stefanik11 Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 Jak na Twój pierwszy skrypt, to fajny. Tylko mam do Twojego skryptu kilka zastrzeżeń; » Nie używaj format slot'a, polecam Ci set player's current inventory's slot. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! » Mógłbyś dodać jakąkolwiek konfigurację, jeśli się dopiero uczysz to zacznij od "options", gdy już będziesz umiał używać optionsów, to przejdź do yaml'a. Co mi się podoba: » Podoba mi się to, że dałeś "[<text>]", mimo to że nie trzeba było wpisywać żadnego argumentu. » Podoba mi się również, że po otwarciu skrzynki dałeś "wait xyz tick".Powodzenia w dalszych skryptach YoLoDavcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoLoDavcio 2 Opublikowano 14 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Dzieki @LjayPL789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi