theneuetimes 522 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Cześć, wiem że w ws można edytować tablistę, tylko nie wiem czy to u mnie coś nie działa czy ogólnie, kod mam taki:on load: "Tab".set{59, "&6test"}; "Tab".send{%player%};Błedy takie: Mam WS 1.8, Spigot i Skript 2.1.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 on load: set {_tab} to "tab" "{_tab}".Tab.set{1, "&6Test"}; loop all players: "{_tab}".Tab.send{loop-player};Proszę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Cześć, wiem że w ws można edytować tablistę, tylko nie wiem czy to u mnie coś nie działa czy ogólnie, kod mam taki:on load: "Tab".set{59, "&6test"}; "Tab".send{%player%};Błedy takie:Mam WS 1.8, Spigot i Skript 2.1.2.Cześć,Przy evencie load nie ma gracza oraz usun znaki %. Źle definiujesz obiekty.on join: "Nazwa".Tab.set{59, "Test"}; "Nazwa".Tab.send{player};Upewnij sie, ze nie masz LLC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 @Up to nic nie da dlatego że jest błąd w samym "Tab".set i "Tab".send - Skript nie rozpoznaje jak mu dajesz nazwę bezpośrednio + zapomniałeś że [Object] składa się z nazwy i rodzaju obiektu w tym przypadku Tab. Mój kod będzie działał na 100% (Wycięty i poskładany z TablistYML} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 14 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) on load: set {_tab} to "tab" "{_tab}".Tab.set{1, "&6Test"}; loop all players: "{_tab}".Tab.send{loop-player};Proszę :p Nie mam LLC, mam SkQuery. Usunę i sprawdzę jeszcze raz, zaraz dam edita. //EDIT: Nope. Usunąłem i dalej to samo. Edytowane 14 września 2014 przez RaiZeN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Tak na przyszłość jeszcze dodam :p "After you have created, our object is: # General definition[Object] = [iD].[Type of Object] "~ WildSkript: Objects Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Nie jestem pewien ale może być to wina spigota (Nie wiem jak to teraz z relacjami skripta i spigota) może być to też ProtocolLib. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 14 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 ProtocolLib nie mam, zaraz znajdę jakąś kopię craftbukkita i znów dam edita czy działa. //EDIT: Znowu nic, sprawdzałem tylko ze Skriptem i WildSkirptem. Tak na przyszłość jeszcze dodam :p "After you have created, our object is:# General definition[Object] = [iD].[Type of Object] " ~ WildSkript: Objects W sensie tablistę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 on join: "Tab".Tab.set{1, "&6Test"} "Tab".Tab.send{player} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Powiedz co wywala i daj kod (aktualny) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 14 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Kod:on join: Tab.set{1, "&6Test"} Tab.send{player}Błedy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 on join: "Tab".Tab.set{1, "&6Test"} "Tab".Tab.send{player} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 @Up to nic nie da dlatego że jest błąd w samym "Tab".set i "Tab".send - Skript nie rozpoznaje jak mu dajesz nazwę bezpośrednio + zapomniałeś że [Object] składa się z nazwy i rodzaju obiektu w tym przypadku Tab. Mój kod będzie działał na 100% (Wycięty i poskładany z TablistYML}Nie tłumacz mi niczego jeśli sam nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 @RaiZeN daj log z konsoli podczas startu serwera :) To w code masz źle, ale tak jak patrzę po błędach, to zapisane masz dobrze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) Powinno być:on join: "ID".Tab.set{1, "&6Test"}; "ID".Tab.send{player}; Edytowane 14 września 2014 przez NeXv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 15 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 Logi:http://pastebin.com/raw.php?i=1Dn3CW0H'>>http://pastebin.com/raw.php?i=1Dn3CW0H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 [07:59:23] [Server thread/INFO]: [Skript] All scripts loaded without errors.Uzycj on join: "Tab".Tab.set{1, "&6Test"} "Tab".Tab.send{player}NAPEWNO ZADZIALA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 16 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2014 @up Ten sam kod, te same błędy, tak samo nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 16 września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 września 2014 No to zaktualizuj silnik i ws Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 16 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2014 Zaaktualizowałem, nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 16 września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 września 2014 Hmmm... Czy inne rzeczy w ws działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
theneuetimes 522
Cześć, wiem że w ws można edytować tablistę, tylko nie wiem czy to u mnie coś nie działa czy ogólnie, kod mam taki:
Błedy takie:
Mam WS 1.8, Spigot i Skript 2.1.2.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi