MistrzPiter77 3 Opublikowano 21 września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 września 2018 Dlaczego kiedy mam w skrypcie: "open chest with 3 rows named "test" to player" i robie reloada na serwie to wyskakuje blad: "chest with 3 rows named "test" to player" is not entity type Dziękuję z góry za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Pokaz caly Sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mirejdz Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Proszę o wysłanie całego kodu, gdyż w innej linijce może być błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 22 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 (edytowane) on rightclick on oak stairs: open chest with 3 rows named "test" to player i dalej formaty są dobrze błąd jest tylko w drugiej linijce on rightclick on oak stairs: open chest with 3 rows named "test" to player wait 1 ticks format slot 14 of player with diamond block named "TEST" with lore " test" to close 'chest with 3 rows named "test"' is not an entity type (t.sk, line 2: open chest with 3 rows named "test" to player') Przepraszam, ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi na mój problem. Edytowane 24 września 2018 przez MistrzPiter77 Łączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mirejdz Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 Działa skrypt testowany na moim serwerze: on rightclick: if player's tool is nether star named "&4&lGWIAZDECZKA": open chest with 3 rows named "test" to player wait 1 ticks format slot 14 of player with diamond block named "TEST" with lore " test" to close Oczywiscie do tego gwiazdeczka można dodac typu: with lore "&aKliknij aby otworzyc magiczne eq!": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 25 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) Mi pisze chest with 3 rows named "test" is not entity type Co to jest ten code? Edytowane 26 września 2018 przez MistrzPiter77 Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) 44 minuty temu, MistrzPiter77 napisał: Mi pisze chest with 3 rows named "test" is not entity type po "test" musisz dodać to player linijka powinna wyglądać: chest with 3 rows named "test" to player Edytowane 25 września 2018 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mirejdz Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 Nie rozumiem mi wszystko działa może tak jak @xAxee nie dodałeś "to player" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 25 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 ja pluginy potrzebne po za skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mirejdz Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 Pluginy ktore ja mam: Skellet SkQuery SkRayFall WildSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 25 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 mam takie same po za Skellet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Komar 4 Opublikowano 27 września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 września 2018 Jak wpiszesz /pl to wszystkie ci się wyświetlają ? Daj jeszcze logo konsoli jak uruchamiadz serwer, gdyż jest to wina że nie działa co dodatek któryś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MistrzPiter77 3 Opublikowano 27 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2018 do Zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 27 września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 września 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MistrzPiter77 3
Dlaczego kiedy mam w skrypcie:
"open chest with 3 rows named "test" to player" i robie reloada na serwie to wyskakuje blad:
"chest with 3 rows named "test" to player" is not entity type
Dziękuję z góry za odpowiedź!
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi