Xairoon_ 1 Opublikowano 12 września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 (edytowane) Witam tak jak w temacie zostanę grafikiem. Kontakt ze mną odbywa się za pomocą ts/dc/fb. Kontakt: DC: Xairoon#0962 FB: https://www.facebook.com/xairoon/ Jeżeli chodzi o wynagrodzenie nie jest ono jakieś zbyt wygórowane (znajdziesz je na moim fb lub po napisaniu do mnie wiadomości pw) i zawsze możemy się dogadać. Portfolio: https://imgur.com/a/PrsSbEi Gdyby ktoś był zainteresowany potrzebuję 2-3 osób, które będą dostawały grafiki za darmo przez jakiś czas w ramach mojej dalszej nauki w tej dziedzinie. Edytowane 2 listopada 2018 przez Xairoon_ Mała poprawka w ramach poszukiwania osób zainteresowanych darmową grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 12 września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 Jestem pełen podziwu, że ktoś robi lepiej grafikę ode mnie. Są miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 102 Opublikowano 12 września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 Może stworzysz jakiś serwer discord, albo podasz chociaż swój discordtag? Xairoon_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xairoon_ 1 Opublikowano 12 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 (edytowane) @JanekJaran oczywiście. Mój discordtag: Xairoon#0962 Edytowane 17 września 2018 przez LjayPL789 Poprawiam formatowanie. Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xevis_ 1 Opublikowano 12 września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 Gorąco polecam tego użytkownika! Zna się na rzeczy Xairoon_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 30 września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 września 2018 Napis "po starcie" wygląda jak "postarcie", czcionki mi się nie podobają a render i tło to dwa różne światy jeżeli chodzi o światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xairoon_ 1 Opublikowano 2 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 @Vylence dzięki za opinie, na pewno wezmę to do siebie i postaram się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 28 października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 Grafiki są bardzo ładne. Jedynie do czego mogę się przyczepić, to do "postarcie", które jest jako chyba 1 wyraz, a piszę się osobno. Ale grafiki bardzo ładne. Xairoon_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xairoon_ 1 Opublikowano 28 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 @Wayneern dziękuje za opinie, co do "postarcie" zdaję sobie z tego sprawę po prostu źle ustawione odległości robią swoje a nie zauważyłem tego i w efekcie mamy coś takiego. Gdyby ktoś był zainteresowany potrzebuję 2-3 osób, które będą dostawały grafiki za darmo przez jakiś czas w ramach mojej dalszej nauki w tej dziedzinie. Kontakt podany w poście. Miłego wieczoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 26 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 Cześć, szukam grafika, który zrobi mi ikonę serwera minecraft. Jak to jeszcze aktualne to się zgłoszę do ciebie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi