RUDAZZ 0 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 Mam prośbę, czy mógłby ktoś mi napisać komendę /incognito [true/false] Działanie tej komendy miało by być następujące: Gdy gracz wpiszę komendę /incognito to zmieni jemu nick i skina (Oczywiście Nick na tab i chat) Z góry dzięki i:) poprawiam formatowanie Notatka dodana przez Ixidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 command /incognito: trigger: if {incognito::%player%} is set: clear {incognito::%player%} send "&cTryb incognito wylaczony!" set player's displayname to "%name of player%" set player's tab name to "%name of player%" else: set {incognito::%player%} to true send "&aTryb incognito wlaczony!" set player's displayname to "INCOGNITO" set player's tab name to "INCOGNITO" Neeviq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RUDAZZ 0 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 (edytowane) Wywala bład: Reloading incognito.sk... 'player's tab name' is not a entity type (incognito.sk line 7: set player's tab name to "%name of player%"') 'player's tab name' is not a entity type (incognito.sk line 12: set player's tab name to "%INCOGNITO%"') Edytowane 22 sierpnia 2018 przez RUDAZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 (edytowane) Źle napisałeś "player's". Zamień "playert's" na "player's". Edytowane 22 sierpnia 2018 przez LjayPL789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RUDAZZ 0 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Wywala bład: Reloading incognito.sk... 'player's tab name' is not a entity type (incognito.sk line 7: set player's tab name to "%name of player%"') 'player's tab name' is not a entity type (incognito.sk line 12: set player's tab name to "%INCOGNITO%"') nadal Poprawiono formatowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 (edytowane) set player tab name to "&cINCOGNITO" skRayFall trzeba Edytowane 23 sierpnia 2018 przez Rejszpat RUDAZZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 RUDAZZ 0 Opublikowano 24 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2018 17 godzin temu, Rejszpat napisał: set player tab name to "&cINCOGNITO" skRayFall trzeba mam skRayFall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RUDAZZ 0
Mam prośbę, czy mógłby ktoś mi napisać komendę /incognito [true/false]
Działanie tej komendy miało by być następujące:
Gdy gracz wpiszę komendę /incognito to zmieni jemu nick i skina (Oczywiście Nick na tab i chat)
Z góry dzięki i:)
poprawiam formatowanie
Notatka dodana przez Ixidi
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi