Szki3lko 4 Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 Mógłby ktoś podesłać jak zrobić random liczby i litery (unikalne ID) Litery od a-z A-Z a liczby 0-9 Z góry dziękuję za pomoc i nie hejtuj Zmieniam nazwę tematu. Notatka dodana przez Nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 (edytowane) set {_x} to 1 or 2 or 3 or 4 or "a" or "b" or "c" or "d" ^ sam sobie dokończ pisanie, ja wybrałem losowanie z przedziału 1-4 a-d 17 godzin temu, Szki3lko napisał: nie hejtuj nie masz prawa mówić mi, kiedy moge hejtować, a kiedy nie mogę Edytowane 1 sierpnia 2018 przez Rejszpat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JozinStudio 10 Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 7 godzin temu, Rejszpat napisał: set {_x} to 1 or 2 or 3 or 4 or a or b or c or d Wszystko ładnie i pięknie, tyle że litery muszą być w cudzysłowach Soł: set {_x} to 1 or 2 or 3 or 4 or "a" or "b" or "c" or "d" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 9 godzin temu, JozinStudio napisał: Wszystko ładnie i pięknie, tyle że litery muszą być w cudzysłowach Soł: set {_x} to 1 or 2 or 3 or 4 or "a" or "b" or "c" or "d" nie przekopiowało mi cudzysłowów ze skryptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szki3lko 4
Mógłby ktoś podesłać jak zrobić random liczby i litery (unikalne ID) Litery od a-z A-Z a liczby 0-9
Z góry dziękuję za pomoc i nie hejtuj
Zmieniam nazwę tematu.
Notatka dodana przez Nicku
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi