FluXiak 2 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Witam pomoże ktoś napisać skrypt na zablokowanie pereł na spawnie? z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 (edytowane) Prosz: jezeli skrypt dziala zaznacz moja odpowiedz jako najlepsza! edit: to jest poprawne Edytowane 30 lipca 2018 przez xAxee Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Nie wiem na co ci skrypt jak na 100% uzywasz world edit i world guard do regionow. To wpisz /RG flag <nazwa regionu> ender-pearl deny A skrypt jak bardzo chcesz: on click with ender pearl: <tab>if player is in the region "spawn" <tab><tab>cancel event Tylko wytabuj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 1 minutę temu, PakerP napisał: Nie wiem na co ci skrypt jak na 100% uzywasz world edit i world guard do regionow. To wpisz /RG flag <nazwa regionu> ender-pearl deny A skrypt jak bardzo chcesz: on click with ender pearl: <tab>if player is in the region "spawn" <tab><tab>cancel event Tylko wytabuj sobie. Oczywiście, ale gdy owa flaga będzie ustawiona na 'deny' to gracz po kliknięciu PPM używając perły nie zostanie nigdzie teleportowany, ale perła z ekwipunku zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 1 minutę temu, Kamill0s napisał: Oczywiście, ale gdy owa flaga będzie ustawiona na 'deny' to gracz po kliknięciu PPM używając perły nie zostanie nigdzie teleportowany, ale perła z ekwipunku zniknie. To można dodać: on click with Ender Pearl: <tab>IF player is in the region "spawn" <tab><tab>give %player% Ender Pearl 1 Czy cos takiego. Nie do końca all ogarniam ze skryptami. ale będzie chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMIL0024 5 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 autor tego tematu prosił o skrypt, a nie flagę do we Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Proszę o to kodzik: >> KLIK << Jeśli pomoglem, prosiłbym o zaznaczenie mojej odpowiedzi jako najlepsza odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FluXiak 2
Witam pomoże ktoś napisać skrypt na zablokowanie pereł na spawnie? z góry dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi