lightereq 10 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Napisze mi ktos skrypt ze jak klikne ppm w dowolny obiekt w grze zegarkiem ktory nazywa sie 72&lZegar Czasu to wszyscy w promilu 10 kratek albo dostana speed 3 albo spowolnienie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 on rightclick with a clock: if player's tool is clock named "&2&lZegar Czasu": loop players in radius 10 around player: set {_c} to 1 or 2 if {_c} is 1: apply speed 3 to loop-player else: apply slowness 2 to loop-player lightereq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 @lightereq Mam nadzieję, że będzie działał lightereq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 (edytowane) on rightclick: if player's tool is a clock named "&2&lZegar Czasu": loop all players where [distance between player and loop-player input is smaller than 11]: set {_x} to 1 or 2 if {_x} is 1: apply speed potion of tier 3 to loop-player for 60 second stop apply slowness potion of tier 2 to the player for 60 second musisz sobie ustawić na ile sekund Edytowane 27 lipca 2018 przez Rejszpat żeby sie nie czepiał że za mała lub za duża ilość czasu lightereq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lightereq 10
Napisze mi ktos skrypt ze jak klikne ppm w dowolny obiekt w grze zegarkiem ktory nazywa sie 72&lZegar Czasu to wszyscy w promilu 10 kratek albo dostana speed 3 albo spowolnienie 2
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi