kamilospl 0 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 (edytowane) Jak w temacie. Potrzebuję pluginu/skryptu na odpychanie gdy zaatakowany gracz próbuje wejść na linię spawnu. Nigdzie nie mogłem go znaleźć więc proszę was o pomoc Edytowane 22 lipca 2018 przez nicku1 Usuwam zbędne formatowanie. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 (edytowane) da sie to zrobić na regionach i masz skrypt na anty logauta? on entering of region "spawn": IF zmiennaa do anty logauta: cancel event push the player horizontally backwards at force 2 @kamilospl Edytowane 22 lipca 2018 przez nicku1 Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 (edytowane) 41 minut temu, xAxee napisał: da sie to zrobić na regionach i masz skrypt na anty logauta? on entering of region "spawn": IF zmiennaa do anty logauta: cancel event push the player horizontally backwards at force 2 @kamilospl Przeanalizowałem kod który napisałeś i powiem Ci, że nie nagłówkowałeś się przy jego pisaniu, bo z tego co widać, to jeśli gracz będzie próbował wejść na region "plecami" tzn. w odwrotną stronę w którą patrzy, to będzie go wpychać na region i cancelować event wejścia.. @xAxee Edytowane 21 lipca 2018 przez Kamill0s zaczepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 Pluginu od Inder00 uzyj. Tam jest ta opcja. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 2 godziny temu, Kamill0s napisał: Przeanalizowałem kod który napisałeś i powiem Ci, że nie nagłówkowałeś się przy jego pisaniu, bo z tego co widać, to jeśli gracz będzie próbował wejść na region "plecami" tzn. w odwrotną stronę w którą patrzy, to będzie go wpychać na region i cancelować event wejścia.. @xAxee tak wiem o tym chcialem to napisac po wstawieniu posta ale sie spieszyłem na miasto i nie zdążyłem. A co do tego to i tak bedzie dzialac bo na region spawna nie bedzie mozna wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamilospl 0
Jak w temacie. Potrzebuję pluginu/skryptu na odpychanie gdy zaatakowany gracz próbuje wejść na linię spawnu.
Nigdzie nie mogłem go znaleźć więc proszę was o pomoc
Edytowane przez nicku1Usuwam zbędne formatowanie.
Notatka dodana przez Nicku
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi