Witam. Mam problem ze skryptem otóż wydaje mi się ze skrypt ma problem z działaniami typu "is more than is less than " itp. próbowałem porównać te zmienne {exp3} is less than {exp4} itp. działało..
natomiast
every 1 second:
loop all players:
broadcast "%{exper::%loop-player%}% %{exp%{level::%loop-player%}%}%"
if {exper::%loop-player%} is more than {exp%{level::%loop-player%}%}:
broadcast "&c%loop-player% moze awansować!"
co istotne.. na czacie wyskakuje poprawnie 1 broadcast wysyla komunikat "105 100" co oznacza ze gracz ma 105 exp na wymagane 100 czyli zmienne są poprawnie.. skrypt nie kontynuuje tego działanie niestety.. 2 broadcasta nie wysyła. nie wykonuje sprawdzenia czy liczba jest większa od drugiej przy bardziej złożonych zmiennych..
i jeśli można i miałby ktoś skript.jar na wersję 1.12.2 prosiłbym o link
Pytanie
black26 0
Witam. Mam problem ze skryptem otóż wydaje mi się ze skrypt ma problem z działaniami typu "is more than is less than " itp. próbowałem porównać te zmienne {exp3} is less than {exp4} itp. działało..
natomiast
every 1 second: loop all players: broadcast "%{exper::%loop-player%}% %{exp%{level::%loop-player%}%}%" if {exper::%loop-player%} is more than {exp%{level::%loop-player%}%}: broadcast "&c%loop-player% moze awansować!"co istotne.. na czacie wyskakuje poprawnie 1 broadcast wysyla komunikat "105 100" co oznacza ze gracz ma 105 exp na wymagane 100 czyli zmienne są poprawnie.. skrypt nie kontynuuje tego działanie niestety.. 2 broadcasta nie wysyła. nie wykonuje sprawdzenia czy liczba jest większa od drugiej przy bardziej złożonych zmiennych..
i jeśli można i miałby ktoś skript.jar na wersję 1.12.2 prosiłbym o link
Edytowane przez nicku1Dodaje code.
Notatka dodana przez Nicku
https://skript.pl/temat/28337-skrypt-na-lvl/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi