Skocz do zawartości
  • -4

Backup/zapis przedmiotow gracza

Pytanie

Witam, mam takie dosyc duze zlecenie, otoz: Potrzebuje skryptu ktory po wyjsciu gracza z serwera zapisuje jego eq, ale to nie wszystko. Po wejsciu przywraca jego eq, Ale! Na serwerze uzywam Multiverse Inventories i mi zalezy aby zapisalo Eq z kazdej grupy swiatow (w tym pluginie jest plik groups.yml, tam sie dodaje swiaty ktore ze soba dziela eq i wgl). Po co? Bo mam plugin na Parkour ktory po wejsciu usuwa itemy i zastepuje je swoimi do parkoura, pomimo ustawienia w PerWorldPlugins zeby ten pl dzialal tylko na swiatach Parkour, to nic nie daje :/

Dodatkowo szukam skryptow na:

- Targi: (/wystaw <cena>, /sprawdz <nick>), dziala tak ze po wpisaniu komendy /wystaw, item ktory gracz trzyma jest wystawiany na sprzedarz w jego targu (/sprawdz nick).

- Plecaki: Szukam tez czegos na plecaki, ktorych dzialania nie musze przedstawiac chyba, ale wazne zeby itemy wkladalo i wyciagalo sie jak ze skrzyni, a sam plecak byl w postaci skrzynki w eq ktora sie otwiera po kliknieciu (ppm)

- Skille z particlesami: Ostatnia rzecz to skille z Particlesami, dzialaja tak ze gracz trzyma takiego skilla (papier nazwany jakos, np Szarza) aktywuje mu sie umiejętność zadajaca obszarowy dmg kazdemu potworowi dookola gracza, dodatkowo robia sie particlesy

Dziekuje za przeczytanie i zainteresowanie ^^

https://skript.pl/temat/28319-backupzapis-przedmiotow-gracza/

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 17.07.2018 o 23:44, KrisSx napisał:

Plecaki: Szukam tez czegos na plecaki, ktorych dzialania nie musze przedstawiac chyba, ale wazne zeby itemy wkladalo i wyciagalo sie jak ze skrzyni, a sam plecak byl w postaci skrzynki w eq ktora sie otwiera po kliknieciu (ppm)

Zareklamuje użytkownika @Norbi - kiedyś wstawił skrypt na plecaki, ale uprzedzam iż nie jest on rozbudowany, jednakże jako tako spełnia swoje zadanie.

https://skript.pl/temat/28319-backupzapis-przedmiotow-gracza/#findComment-187648

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...