Skocz do zawartości
  • -4

Backup/zapis przedmiotow gracza

KrisSx
 Udostępnij

Pytanie

Witam, mam takie dosyc duze zlecenie, otoz: Potrzebuje skryptu ktory po wyjsciu gracza z serwera zapisuje jego eq, ale to nie wszystko. Po wejsciu przywraca jego eq, Ale! Na serwerze uzywam Multiverse Inventories i mi zalezy aby zapisalo Eq z kazdej grupy swiatow (w tym pluginie jest plik groups.yml, tam sie dodaje swiaty ktore ze soba dziela eq i wgl). Po co? Bo mam plugin na Parkour ktory po wejsciu usuwa itemy i zastepuje je swoimi do parkoura, pomimo ustawienia w PerWorldPlugins zeby ten pl dzialal tylko na swiatach Parkour, to nic nie daje :/

Dodatkowo szukam skryptow na:

- Targi: (/wystaw <cena>, /sprawdz <nick>), dziala tak ze po wpisaniu komendy /wystaw, item ktory gracz trzyma jest wystawiany na sprzedarz w jego targu (/sprawdz nick).

- Plecaki: Szukam tez czegos na plecaki, ktorych dzialania nie musze przedstawiac chyba, ale wazne zeby itemy wkladalo i wyciagalo sie jak ze skrzyni, a sam plecak byl w postaci skrzynki w eq ktora sie otwiera po kliknieciu (ppm)

- Skille z particlesami: Ostatnia rzecz to skille z Particlesami, dzialaja tak ze gracz trzyma takiego skilla (papier nazwany jakos, np Szarza) aktywuje mu sie umiejętność zadajaca obszarowy dmg kazdemu potworowi dookola gracza, dodatkowo robia sie particlesy

Dziekuje za przeczytanie i zainteresowanie ^^

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 17.07.2018 o 23:44, KrisSx napisał:

Plecaki: Szukam tez czegos na plecaki, ktorych dzialania nie musze przedstawiac chyba, ale wazne zeby itemy wkladalo i wyciagalo sie jak ze skrzyni, a sam plecak byl w postaci skrzynki w eq ktora sie otwiera po kliknieciu (ppm)

Zareklamuje użytkownika @Norbi - kiedyś wstawił Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! na plecaki, ale uprzedzam iż nie jest on rozbudowany, jednakże jako tako spełnia swoje zadanie.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...