SLENDER 0 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 (edytowane) Czy mógł by ktoś podesłać skrypt na zarządzanie wyspą w gui chodzi do pluginu IslandWorld Z góry dzięki ja to pisze na szybko Edytowane 21 lipca 2018 przez SLENDER Błąd ortograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sop24PL 40 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 12 godzin temu, SLENDER napisał: Czy mógł by ktoś podesłać skrypt na zażadzanie wyspą w gui chodzi do pluginu IslandWorld Z góry dzięki Ja raczej wolałbym napisać plugin, bo w skrypcie raczej tego nie zrobisz Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 SLENDER 0 Opublikowano 21 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 po pierwsze zadzadzanie wyspami jest mozliwe i sam bym to napisal tylko nie ogarniam do konca gui w skripcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Garencjusz 2 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 Na twoim miejscu zastąpiłbym IslandWorld pluginem ASkyblock, ma wbudowany panel który możesz sobie zmienić wedle własnych potrzeb i wiele wiele więcej przydatnych opcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 bludis 418 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 (edytowane) @SLENDER, rozumiem, że chodzi Ci o komendę wyspa, pod którą wyświetli się GUI z np: drzewkiem, po kliknięciu na niego tworzy się wyspa? Jeśli tak, to proszę. Na razie zrobię tylko z stworzeniem wyspy, ponieważ nie jestem pewny, czy o to Ci chodziło. SKRYPT: Do skryptu potrzebujesz pluginu: SkrAyFall Edytowane 22 lipca 2018 przez LjayPL789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 22 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 @LjayPL789 Nie chodziło mi tylko o tworzenie wyspy chodziło mi o to aby można było większością funkcji zarządzać z poziomu GUI I chciałbym aby w tym była możliwość dodawania graczy poprzez listę w GUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sop24PL 40 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 2 godziny temu, SLENDER napisał: @LjayPL789 Nie chodziło mi tylko o tworzenie wyspy chodziło mi o to aby można było większością funkcji zarządzać z poziomu GUI I chciałbym aby w tym była możliwość dodawania graczy poprzez listę w GUI Ja wciąż napisałbym plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kamill0s 47 Opublikowano 22 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2018 2 godziny temu, SLENDER napisał: @LjayPL789 Nie chodziło mi tylko o tworzenie wyspy chodziło mi o to aby można było większością funkcji zarządzać z poziomu GUI I chciałbym aby w tym była możliwość dodawania graczy poprzez listę w GUI Napisz mi, jakie funkcje chcesz, aby wykonywały się z poziomu GUI, a ja postaram się to zrobić. SLENDER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 23 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 18 godzin temu, Sop24PL napisał: Ja wciąż napisałbym plugin. Ja narazie się uczę pluginów i poprostu chcem skrypt bo narazie łatwiej mi będzie ogarnąć a plugin napisze samemu jak sie naucze dokładnie jak to robić 17 godzin temu, Kamill0s napisał: Napisz mi, jakie funkcje chcesz, aby wykonywały się z poziomu GUI, a ja postaram się to zrobić. Tworzenie usuwanie wyspy Dodawanie graczy poprzez gui listy Usuwanie graczy z wyspy poprzez gui Wybór schematu z jakiego ma być wzięty początkowy wygląd wyspy calc czyli liczenie punktów wyspy wyświetla na chacie a reszte spis w formie bloku Który ma opis z reszta komend Double post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 26 minut temu, SLENDER napisał: Tworzenie usuwanie wyspy Dodawanie graczy poprzez gui listy Usuwanie graczy z wyspy poprzez gui Wybór schematu z jakiego ma być wzięty początkowy wygląd wyspy calc czyli liczenie punktów wyspy wyświetla na chacie a reszte spis w formie bloku Który ma opis z reszta komend Rozumiem, że ma pojawić się menu z wyborem schematu w GUI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 23 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 3 minuty temu, Kamill0s napisał: Rozumiem, że ma pojawić się menu z wyborem schematu w GUI? Tak tam mi daj 12 opcji ja nazwy zrobie samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Na jakiej zasadzie ma odbywać się wyświetlanie reszty komend? @SLENDER Proszę o to kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Wymagane dodatki: Skript min 2.1.2, SkQuery 3, WildSkript Double post SLENDER i bludis 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sop24PL 40 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 2 godziny temu, SLENDER napisał: Ja narazie się uczę pluginów i poprostu chcem skrypt bo narazie łatwiej mi będzie ogarnąć a plugin napisze samemu jak sie naucze dokładnie jak to robić Tworzenie usuwanie wyspy Dodawanie graczy poprzez gui listy Usuwanie graczy z wyspy poprzez gui Wybór schematu z jakiego ma być wzięty początkowy wygląd wyspy calc czyli liczenie punktów wyspy wyświetla na chacie a reszte spis w formie bloku Który ma opis z reszta komend Ja mogę ci ten plugin napisać. Tylko podaj wersje serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 26 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 W dniu 23.07.2018 o 19:36, Sop24PL napisał: Ja mogę ci ten plugin napisać. Tylko podaj wersje serwera Wole się samemu nauczyć i napisać bo jak ja napisze to będę miał pewność że to nie będzie miało jakiegoś ukrytego backodoora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 26 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 (edytowane) W dniu 23.07.2018 o 17:48, Kamill0s napisał: Na jakiej zasadzie ma odbywać się wyświetlanie reszty komend? @SLENDER Proszę o to kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Wymagane dodatki: Skript min 2.1.2, SkQuery 3, WildSkript Pytanie pod jaką wersję serwera to pisałeś bo skrypt sam w sobie jest dobry ale nie mg go odpalić wywala 10 blędów Edytowane 26 lipca 2018 przez SLENDER zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 26 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 [00:39:54 ERROR]: Can't understand this condition/effect: open chest with 1 row named "&8&lZarzadzanie Wyspa" to player (island.sk, line 95: open chest with 1 row named "{@gui nazwa}" to player') [00:39:54 ERROR]: a slot can't be set to 'grass block named "&f&lStworz Wyspe" with lore "&8&o� &7&oKliknij, aby uzyc."' because the latter is neither an item type nor an item stack (island.sk, line 97: set player's current inventory's slot {@slot tworzenie} to {@item tworzenie}') [00:39:54 ERROR]: a slot can't be set to 'book named "&f&lDodaj Gracza do Wyspy" with lore "&8&o� &7&oKliknij, aby uzyc."' because the latter is neither an item type nor an item stack (island.sk, line 98: set player's current inventory's slot {@slot dodawanie} to {@item dodawanie}') [00:39:54 ERROR]: a slot can't be set to 'red dye named "&f&lUsun Gracza z Wyspy" with lore "&8&o� &7&oKliknij, aby uzyc."' because the latter is neither an item type nor an item stack (island.sk, line 99: set player's current inventory's slot {@slot usuwanie} to {@item usuwanie}') [00:39:54 ERROR]: a slot can't be set to 'piston base named "&f&lSchemat Wyspy" with lore "&8&o� &7&oKliknij, aby uzyc."' because the latter is neither an item type nor an item stack (island.sk, line 100: set player's current inventory's slot {@slot schemat} to {@item schemat}') [00:39:54 ERROR]: a slot can't be set to 'sign item named "&f&lPunkty Wyspy" with lore "&8&o� &7&oKliknij, aby uzyc."' because the latter is neither an item type nor an item stack (island.sk, line 101: set player's current inventory's slot {@slot calc} to {@item calc}') [00:39:54 ERROR]: a slot can't be set to 'crafting table named "&f&lReszta Komend" with lore "&8&o� &7&oKliknij, aby uzyc."' because the latter is neither an item type nor an item stack (island.sk, line 102: set player's current inventory's slot {@slot reszta} to {@item reszta}') [00:39:54 ERROR]: ': &cKamill0s||&7Kontakt: &ckamill0s.yt&4@&cgmail&4.&ccom"' is not a valid item data (island.sk, line 103: set player's current inventory's slot {@slot tab} to {@item tab}') [00:39:54 ERROR]: Can't understand this expression: inventory name of player's current inventory (island.sk, line 105: if "%inventory name of player's current inventory%" contains "{@gui nazwa}":') [00:39:54 ERROR]: Can't understand this expression: inventory name of player's current inventory (island.sk, line 151: if "%inventory name of player's current inventory%" contains "{@gui schematy}":') o to kod bledow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Napisane pos wersję 1.8. Spróbuj zmienić w kodzie ID bloków i przedmiotów na numeryczne, czyli zamiast stone wpisujesz 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 nadal są blędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sop24PL 40 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 2 godziny temu, SLENDER napisał: nadal są blędy Ja wciąż wolałbym napisać Ci plugin + dać SRC, abyś nie obawiał się, że są tam backdory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SLENDER 0 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 W dniu 3.08.2018 o 11:39, Sop24PL napisał: Ja wciąż wolałbym napisać Ci plugin + dać SRC, abyś nie obawiał się, że są tam backdory No ta jak tak chcesz napisać ten plugin to napisz i daj to SRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sop24PL 40 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Tylko napisz wszystkie funkcje jakie ma mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SLENDER 0
Czy mógł by ktoś podesłać skrypt na zarządzanie wyspą w gui chodzi do pluginu IslandWorld
Z góry dzięki
ja to pisze na szybko
Edytowane przez SLENDERBłąd ortograficzny
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi