WirusYt 2 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Witam, chciałbym abyście zrobili mi skript żeby ten skript z worldedit wykorzystywał te schematy i generował je normalnie na mapie. (to wszystko za starania i pomoc dzięki wielkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 @Wirus SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Do tego chyba potrzeba PirateSK, ale nie jestem pewny @Wirus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 (edytowane) paste schematic "NAZWA" at location {_x} a nie jakieś past schem Edytowane 5 lipca 2018 przez Rejszpat jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 5 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 8 godzin temu, LjayPL789 napisał: @Wirus SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Do tego chyba potrzeba PirateSK, ale nie jestem pewny @Wirus Ale czy to spowoduje że zaczną się na zwykłej domyślnej mapie pojawiać dungeony z tych schematów z WorldEdita ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Umiesz ang.? Wydaję mi się, że nie. Ja rozumiem nie umieć skryptów pisać, ale to zwykły angielski . Nie, nie będą, bo o takim czymś nie napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WirusYt 2
Witam, chciałbym abyście zrobili mi skript żeby ten skript z worldedit wykorzystywał te schematy i generował je normalnie na mapie. (to wszystko za starania i pomoc dzięki wielkie)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi