kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Generalnie na komputerze mam zazwyczaj otwartch maksymalnie 3programy w tle. Minecraft, notepadd, folder i czasem jakas muzyka. Podzespoly: - 3GB ram (W przyszlosci bede chcial je zamienic na 4) - 2procesory (Inter(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 2.93 GHz) Mam zamiar zainstalowac windows 7 home premium 64bit. Te podzespoly dadza rade do optymalnej pracy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Nie odpowiedziales na pytanie, nie lubie takich odpowiedzi. Przeczytaj i sie wypowiedz. Te podzespoly dadza rade do optymalnej pracy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNeleQx 16 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) 15 minut temu, HotAngel2K17 napisał: Generalnie na komputerze mam zazwyczaj otwartch maksymalnie 3programy w tle. Minecraft, notepadd, folder i czasem jakas muzyka. Podzespoly: - 3GB ram (W przyszlosci bede chcial je zamienic na 4) - 2procesory (Inter(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 2.93 GHz) Mam zamiar zainstalowac windows 7 home premium 64bit. Te podzespoly dadza rade do optymalnej pracy czy nie? raczej nie dadza bo 64bit obciaza procesor ale za to masz wiecej fps chyba ze chcesz miec zlagowanego kompa ;/ chyba ze chcesz dokupic ram np do 8 to juz nsie oplaca nie zlaguje ci Edytowane 18 czerwca 2018 przez xNeleQx ram kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Na taka odpowiedz czekalem, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Odpowiedziałem w inny sposób :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Kolega mi powiedzial co moge zyskac a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) Po co odzywają się Ci co w ogóle nie mają o tym pojęcia! [ciach] @HotAngel2K17 bez problemowo ma działać, na słabszych parametrach działa. Jeżeli wrzucisz więcej RAM to tyle, że będzie szybszy. Edytowane 18 czerwca 2018 przez Taq kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) ALBO ŁATWIEJ! NIE MA ZNACZENIA I TAK BĘDZIE DZIAŁAĆ O ILE PROCESOR OBSŁUGUJE x64 Edytowane 18 czerwca 2018 przez BrixNW kerpson i Kraftowy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNeleQx 16 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) 6 minut temu, Kraftowy napisał: Po co odzywają się Ci co w ogóle nie mają o tym pojęcia! IDIOCI @HotAngel2K17 bez problemowo ma działać, na słabszych parametrach działa. Jeżeli wrzucisz więcej RAM to tyle, że będzie szybszy. 1. za wyzywanie jest warn. 2. napisalem dobrze 3. tez mialem podobne podzespoly (lepsze troche) (procesor) jak ona i windowsa 7 64bit i mi tylko lagowalo caly czas ;/ Edytowane 18 czerwca 2018 przez xNeleQx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) @BrixNW ma działać. @xNeleQx szkoda że za wprowadzanie w bład nie ma warna. Lagowało Ci, jak ty na 3GB ram chcesz w GTA 5 na ULTRA grać to proste. Ale do MC i takich rzeczy - bez problemowo. Edytowane 18 czerwca 2018 przez Kraftowy KrejzolekPRO i kerpson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Dziekuje za odpowiedz wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNeleQx 16 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) 5 minut temu, Kraftowy napisał: @BrixNW ma działać. @xNeleQx szkoda że za wprowadzanie w bład nie ma warna. Lagowało Ci, jak ty na 3GB ram chcesz w GTA 5 na ULTRA grać to proste. Ale do MC i takich rzeczy - bez problemowo. ona sie pytala czy "uciagnie" Godzinę temu, HotAngel2K17 napisał: Te podzespoly dadza rade do optymalnej pracy czy nie? a nie czy da rande dobrze grac w gry ;/ 2 ogolnie nawet pulpit mi lagowal Edytowane 18 czerwca 2018 przez xNeleQx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 O grach tez wspomnialem. Jezeli ci lagowal pulpit, to podzespoly masz fatalne. (lub HZ w monitorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Tak, pójdzie bez żadnego problemu jednak ( możliwe ) że mogły by być ścinki od czasu do czasu _Of3k i kerpson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 będzie działać lepiej niż na 32bit kerpson, _Of3k i xNeleQx 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Dziekuje wszystkim za pomoc :D. TTemat do zamkniecia JJ4KUB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi