xDGWG 17 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) do usunięcia Edytowane 10 lipca 2018 przez xDGWG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 » Pisanie średnio zaawansowanych pluginów To trochę pojęcie względne. Wolałbym chyba już chyba siebie wynająć LloydPL i Rejszpat 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 23 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2018 W dniu 20.06.2018 o 16:26, KrejzolekPRO napisał: » Pisanie średnio zaawansowanych pluginów To trochę pojęcie względne. Wolałbym chyba już chyba siebie wynająć Ja też bym wolał ciebie wynająć JJ4KUB i KrejzolekPRO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDGWG 17 Opublikowano 24 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 @Rejszpat @KrejzolekPRO Na waszym miejscu wolałbym się zabić. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 1 godzinę temu, xDGWG napisał: @Rejszpat @KrejzolekPRO Na waszym miejscu wolałbym się zabić. Skąd możesz wiedzieć co byśmy woleli, skoro nami nie jesteś? Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDGWG 17 Opublikowano 24 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 @KrejzolekPRO Nawet nie wiesz jak się ciesze, że nie jestem "wami". Współczuję wam życia. (xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 W dniu 9.06.2018 o 09:44, yooniks napisał: portfolio? moze ktos nie chce programisty w ciemno brac ;/ chociaz jakis maly/sredni projekt do oceny 'umiejetnosci' W dniu 20.06.2018 o 16:26, KrejzolekPRO napisał: » Pisanie średnio zaawansowanych pluginów To trochę pojęcie względne. Wolałbym chyba już chyba siebie wynająć 17 godzin temu, Rejszpat napisał: Ja też bym wolał ciebie wynająć no nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioomkox 5 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 Jeśli programujesz już 5 lat to musisz mieć jakies ciekawe wykonane prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDGWG 17 Opublikowano 24 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 @Zioomkox Widzę, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem, że zajmuję się prowadzeniem serwerów od ok. 5 lat, a nie że programuje od 5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 A może jakies twoje paczki serwerowe, pluginy jakie napisales. Jak wspomniał @yooniks portfolio. Też wolałbym postawić na @KrejzolekPRO Lub na najlepszego technika @yooniks Oczekuje na hejt z twojej strony. Jezeli mi go dasz gwarantuje ci ze gang gumiaków cie pobije jeszcze dzis Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi