Skocz do zawartości
  • 0

IslandWorld.

bludis
 Udostępnij

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Błąd wskazuje na to,  że nie ma świata o nazwie "world". Zobacz czy jest on poprawnie wygenerowany, jeśli tak - spróbuj utworzyć dowolny świat z jakąś nazwą, a później w konfiguracji IslandWorld zmień wartość "world-spawn:" na nazwę twojego świata. Jeśli to nie pomoże, będziemy działać dalej. 

• 0

Masz cos źle w configu. Miałem podobny błąd i się sporo glowilem. Cos z nazwą świata jest prawdopodobnie źle, ustaw nazwę świata taka jak masz w configu ( chyba ze juz tak masz ).

Lub uzyj innego silnika. Mi po chwili na spogicie jak kombinowalem jakoś cos działało.

A jak nic nie działa to NW. Zobacze opinie innych.

• 0
1 minutę temu, Fadex napisał:

@PakerP Ustawienie world-isle: world nie ma najmniejszego sensu. Tak czy siak doprowadzi plugin do zwrócenia błędu. 

Ja jak mialem podobny błąd to ja ustawilem 2 opcje na world. Zrobiłem wyspe(spawna na niej). I dalej wszystko działało poprawnie. Wyspy się robiły itp.

• 0

Dziekuję za pomoc

PakerP

Fadex.

Każdy z Was otrzymał +. Jednak, że najbardziej pomógł mi @PakerP.

Cytat
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 10 minut temu, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napisał:

W configu znalazłem takie coś:

Co mam z tym zrobić?

@PakerP

@Fadex

Ustaw.

world-isle: world

, a

world-spawn: (nazwa świata na którym ma się pojawić gracz pp wejsciu 1 raz na server)

Cytat

Do zamknięcia.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...