bludis 418 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 (edytowane) Po wpisaniu komendy /is wykakuje coś takiego: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Silnik: Bukkit 1.8.8 Nazwa świata: world Za wszelką pomoc daje +. Edytowane 29 maja 2018 przez LjayPL789 Pomyłka. PakerP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fadex 24 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Błąd wskazuje na to, że nie ma świata o nazwie "world". Zobacz czy jest on poprawnie wygenerowany, jeśli tak - spróbuj utworzyć dowolny świat z jakąś nazwą, a później w konfiguracji IslandWorld zmień wartość "world-spawn:" na nazwę twojego świata. Jeśli to nie pomoże, będziemy działać dalej. bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Masz cos źle w configu. Miałem podobny błąd i się sporo glowilem. Cos z nazwą świata jest prawdopodobnie źle, ustaw nazwę świata taka jak masz w configu ( chyba ze juz tak masz ). Lub uzyj innego silnika. Mi po chwili na spogicie jak kombinowalem jakoś cos działało. A jak nic nie działa to NW. Zobacze opinie innych. bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 @Fadex czyli mam zrobić świat z nazwą "world" z cudzysłowiami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Teraz, LjayPL789 napisał: @Fadex czyli mam zrobić świat z nazwą "world" z cudzysłowiami? Ustaw w configu nazwę świata na którym jestes. Gdzieś tam masz nazwę w configu gdzie masz do zmiany nazwę świata na którym maja działać komendy i ogólnie wyspy itp. bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fadex 24 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 @LjayPL789 Nie. Cytuję tu tylko nazwy. Zrób świat z dowolną nazwą, np. test. Ustaw świat w konfiguracji tak jak wspomniałem wyżej (world-spawn: test). PakerP i bludis 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 (edytowane) W configu znalazłem takie coś: Cytat world-isle: IsWorld world-spawn: world Co mam z tym zrobić? @PakerP @Fadex Edytowane 29 maja 2018 przez LjayPL789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fadex 24 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Tak jak napisałem.. utwórz dowolny nowy świat (np. o nazwie test). Ustaw w configu wartość world-spawn: test i zobacz czy będzie działać (uprzednio zalecam restart). bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 (edytowane) a ten world-isle: IsWorld zostawić tak jak jest? @Fadex Edytowane 29 maja 2018 przez LjayPL789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fadex 24 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Zostawić. bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 2 minuty temu, LjayPL789 napisał: W configu znalazłem takie coś: Co mam z tym zrobić? @PakerP @Fadex Ustaw. world-isle: world , a world-spawn: (nazwa świata na którym ma się pojawić gracz pp wejsciu 1 raz na server) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 1 minutę temu, LjayPL789 napisał: a ten world-isle: IsWorld zostawić tak jak jest? @Fadex Wtedy wyspa ci sie nie będzie chciała zrobić. Będziesz musiał mieć oddzielny świat o nazwie IsWorld na którym będą ci się robiły wyspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Juz to robie, za chwile powiem, czy dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fadex 24 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 @PakerP Ustawienie world-isle: world nie ma najmniejszego sensu. Tak czy siak doprowadzi plugin do zwrócenia błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 1 minutę temu, Fadex napisał: @PakerP Ustawienie world-isle: world nie ma najmniejszego sensu. Tak czy siak doprowadzi plugin do zwrócenia błędu. Ja jak mialem podobny błąd to ja ustawilem 2 opcje na world. Zrobiłem wyspe(spawna na niej). I dalej wszystko działało poprawnie. Wyspy się robiły itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Dziekuję za pomoc PakerP Fadex. Każdy z Was otrzymał +. Jednak, że najbardziej pomógł mi @PakerP. Cytat Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 10 minut temu, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napisał: W configu znalazłem takie coś: Co mam z tym zrobić? @PakerP @Fadex Ustaw. world-isle: world , a world-spawn: (nazwa świata na którym ma się pojawić gracz pp wejsciu 1 raz na server) Cytat Do zamknięcia. PakerP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 (edytowane) 24 minuty temu, LjayPL789 napisał: Dziekuję za pomoc PakerP Fadex. Każdy z Was otrzymał +. Jednak, że najbardziej pomógł mi @PakerP. Do zamknięcia. Danke Edytowane 29 maja 2018 przez PakerP Błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 30 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bludis 418
Po wpisaniu komendy /is wykakuje coś takiego: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Silnik: Bukkit 1.8.8
Nazwa świata: world
Za wszelką pomoc daje +.
Edytowane przez LjayPL789Pomyłka.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi