Skocz do zawartości

DoSCore.pl - Najlepszy Serwer EasyHC !!!

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Maciek21 napisał:

Spoko serwer, polecam spodobały mi się questy oprócz tego spoko się poklepać z kimś bardziej zaawansowanym.

Wow dzięki, mogę poprosić twój nick na pw??

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-196602

Witam!!!

Chciałbym każdego zaprosić na Event 1vs1 (system klatek, set 4/3, miecz 5/2, 2 refile).
Rozpocznie się on dzisiaj o godzinie 19:30!!!

Nagrody to rangi i przedmioty na serwerze.

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-196779

mam ból dupy ale nie oto że masz serwer tylko że jest to kolejny badziewny serwerek "easyhc" z pluginami z neta poza tym już powoli zbiera mi się na wymioty jak słyszę "easyhc" no bo tak tak wielkie innowacje "nagrody za wbijanie" XDD wcale tego nie ma na żadnym innym serwie a po drugie człowieku tobie się nawet nie chce pluginu na gildie skonfigurować 

Edytowane przez 1337envy
https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-196992

44 minuty temu, 1337envy napisał:

mam ból dupy ale nie oto że masz serwer tylko że jest to kolejny badziewny serwerek "easyhc" z pluginami z neta poza tym już powoli zbiera mi się na wymioty jak słyszę "easyhc" no bo tak tak wielkie innowacje "nagrody za wbijanie" XDD wcale tego nie ma na żadnym innym serwie a po drugie człowieku tobie się nawet nie chce pluginu na gildie skonfigurować 

Nie rozumiem, błędy które tam były zostały naprawione + działa poprawnie :)

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-196996

Ziomek ty se przywlaszczasz motto "najlepszy serwer easyhc" jak ty nie masz ani jednej innowacynnnej rzeczy poza tym tak jak już powiedziałem nawet nie starasz się ukryć ze masz wszystko z neta

Edytowane przez 1337envy
https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-196997

Godzinę temu, 1337envy napisał:

Ziomek ty se przywlaszczasz motto "najlepszy serwer easyhc" jak ty nie masz ani jednej innowacynnnej rzeczy poza tym tak jak już powiedziałem nawet nie starasz się ukryć ze masz wszystko z neta

Nie napisałem, że mam wszystko z neta ani o autorskich pluginach. Co do innowacji co masz na 1.13 ? Skyblock przeniesiony z 1.7 ? Dodatkowe bloki nic nie dodające do niektórych serwerów ??
Nie widziałem jeszcze na żadnym innym serwerze w Polsce EasyHc rzeczy typu stawianie automatycznych budowli, kopiarek kryptowalut, listów pomiędzy graczami, shuriken, miecze z efektami (to mogło się zdarzyć, ale w różnych odsłonach), megaTNT (ulepszenie rzucanego TnT), różnych broni itd. Oczywiście aby nie stworzyć z serwera easyhc takiego freebuild'a co edycje usuwam/dodaje coś innego a staram się aby trwały min. 2 miesiące są wyjątki np. błędy niszczące graczom zabawę, ale to osobny dział.
Nie wiem czy wiesz, ale tworzyłem serwerownie dokładnie 1.8-1.12 kilka trybów MegaDrop (teraz easyhc), mcosada na 1.10 itp. (nie będę się chwalił) może nie miałem zbyt dużo korzyści z tego bo jedynie grali na megadropie, ale próbowałem cokolwiek dodać. 
I ostatnia rzecz co do pluginów
c4ok0HY.jpg
Pozwoliłem sobie zacytować wypowiedź Pana @knugi ponieważ ma większą reputacje na tym forum oraz jest dość bardzo ogarnięty, można to zobaczyć po skryptach/pomocy jaką dodaje na to forum.

Co do motd nie jest najlepsze, ale mam prawo tak napisać ponieważ każdy ma swoją opinię i może cokolwiek napisać typu "Najlepsze... najgorsze". Ty zamiast obczaić rzeczy/eventy przyczepiłeś się do fg które działa poprawnie i nie jest głównym celem na serwerze.

Jesteś osobą dość głupią skoro od razu grozisz a nawet tego nie potrafisz stosowanie uargumentować lub napisać wprost, że serwer Ci się nie podoba idź się "za......":/ Przypominam, że wersje 1.9 w górę nie usuwają rakowości typu pluginy z neta, brzydki spawn, nie ogarnięte warpy, faworyzacja.

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197003

12 godzin temu, 1337envy napisał:

Boze człowieku ja powoli nie wiem czy ty nie jesteś czasem jakiś ulomny zresztą jest to już moja ostatnia wypowiedź w tym temacie bo widzę że ty żadnego słowa nie rozumiesz człowieku proszę cię naprawdę ja ci mowie ze twój serwer nie wnosi żadnych innowacji i masz wszystko z neta to ty mi pieprzysz o jakichś innych wersjach i mieszasz w to jakieś skyblocki xD no ja pier... Sorka za słowa ale nie mogę z tym typem.. 

Po pierwsze nie, nie mam wszystkiego z neta wbij na fluxie i sprawdź listę pluginów/skryptów. Co do innych serwerów co niektóre wprowadzają innowacyjnego xDDDDD ale śmieszne podać przykład skyblock na wersji 1.13 który nic nie wprowadza do gry a na prezentacji ma trzy główne słowa "Innowacyjność" "Nowość" "Autorskie pluginy". Śmieszne w .....

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197048

Na każdym "innowacyjnym" serwerze EasyHC widzę dokładnie to samo...

- Po wpisaniu /pomoc dostajesz tylko info na temat rang które można kupić na serwerze i link do sklepu... Od samego wejścia na serwer widać, że jest zrobiony pod pieniądze.

Admin do kupienia? Serio? 

Ach... I te kity dla graczy którzy kupili rangę na serwerze... które w dodatku są niezgodne z EULA.

image.png.feccdeac43f2354fd5325782b258e118.png

- Zbroja z obroną VII i miecz z ostrością VII?

Proszę... jak normalny gracz który chce sobie pograć bez wydawania pieniędzy ma im dorównać, kiedy tego nawet nie można zdobyć?

- Spam na PW jakimiś linkami

image.png.a40ffaab3e00d13130ad4ab4380d8742.png

image.png.e1b3b9d1c2432316817056386c471d63.png

- Co do tych dziennych zadań, są banalne. Postęp się resetuje po kliknięciu na już aktywne zadanie.

Dlaczego za 50 spędzonych godzin na serwerze dostaje się helpera?

image.png.c6c84a12babc4df31c0138c8ccba3814.png

- Po zalogowaniu na wersji 1.13.1 wyrzuca mnie za spam.

image.png.df89d93f4dd303461cb0557235d5c487.png

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197068

haha. Beka z serwera. Administracja - same stivy, które nic nie ogarniają, można ich wyzywać a oni nawet muta nie dadzą. Wbicie się botami lub przez xproxy to jest 5minut, zabezpieczen gorszych nie widzialem.

Same pluginy z neta, nawet wiadomosci ci sie nie chcialo przerobic w funny guilds.

Zadnych innowacji, serwer 1/10

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197069

2 godziny temu, koveek napisał:

Na każdym "innowacyjnym" serwerze EasyHC widzę dokładnie to samo...

- Po wpisaniu /pomoc dostajesz tylko info na temat rang które można kupić na serwerze i link do sklepu... Od samego wejścia na serwer widać, że jest zrobiony pod pieniądze.

Admin do kupienia? Serio? 

Ach... I te kity dla graczy którzy kupili rangę na serwerze... które w dodatku są niezgodne z EULA.

image.png.feccdeac43f2354fd5325782b258e118.png

- Zbroja z obroną VII i miecz z ostrością VII?

Proszę... jak normalny gracz który chce sobie pograć bez wydawania pieniędzy ma im dorównać, kiedy tego nawet nie można zdobyć?

Dobrze, ale nie pograłeś więcej niż 15 min na serwerze. Czemu? Przy zdobyciu kilkunastu lvl w kopaniu odblokowuje się sklep z takimi owymi setami, dość tanio.
Co do rangi Admin nie jest to ranga Administracyjna. Nie wiem skąd to wnioskujesz :) Ma lepsze eq sponsora, ale niestety da się je zdobyć ^^^

- Spam na PW jakimiś linkami

image.png.a40ffaab3e00d13130ad4ab4380d8742.png

image.png.e1b3b9d1c2432316817056386c471d63.png

Inaczej auto message to bym nazwał innowacją (dla mnie) bo podnosi ponad o bardzo dużo % wejścia w link niż typowe: "Nazwa.pl Kup vipa i ciesz się tym" czy też zakup jakieś rangi, ale o tym za chwile. Po za tym żaden serwer nie posiada czegoś takiego.

- Co do tych dziennych zadań, są banalne. Postęp się resetuje po kliknięciu na już aktywne zadanie.

Czy to są codzienne zadania, które mają zająć 5 min czy 5h? Nie wiem ile masz lat, ale raczej nie masz tyle czasu aby robić zadanie 5h w jakimś minecrafcie. Co do $$ za nie jest nawet spoko tyle samo mógłbyś wykopać na spokojnie a tak masz więcej zabawy. Co do kliknięcia zadania prawym anulujesz zadanie bo możesz tylko dwa na raz robić.

Dlaczego za 50 spędzonych godzin na serwerze dostaje się helpera?

image.png.c6c84a12babc4df31c0138c8ccba3814.png

Serwer nie posiada tylko opcji kupna rangi, są dwie inne opcje pierwsza to zaproszenia musisz zdobyć pewną ilość tokenów na daną rangę poprzez zaproszenia kolegów, którzy wpiszą /zaprosil Twój_Nick kolejna opcja to nagrody. Rangi posiadają te same przywileje i nie są pod $$.

- Po zalogowaniu na wersji 1.13.1 wyrzuca mnie za spam.

image.png.df89d93f4dd303461cb0557235d5c487.png

Ostatnio dodałem małą zmianę w antycheacie może ona to spowodowała. Sam osobiście grałem wczoraj na 1.13 i bez problemów działało. Spróbuję naprawić i tak ten problem.

Godzinę temu, HotAngel2K17 napisał:

haha. Beka z serwera. Administracja - same stivy, które nic nie ogarniają, można ich wyzywać a oni nawet muta nie dadzą. Wbicie się botami lub przez xproxy to jest 5minut, zabezpieczen gorszych nie widzialem.

Same pluginy z neta, nawet wiadomosci ci sie nie chcialo przerobic w funny guilds.

Zadnych innowacji, serwer 1/10

Nie musi być żadnych innowacji? Liczy się zabawa i dobrze spędzony czas. Co do pluginów kto ma autorskie pluginy? Funnyguilds nie przerobiłem bo nie miałem czasu, ale może kiedyś to zrobię.....

PS: Wyżej pewien Pan miał problem, że za nic dostał mute a tak do końca dobrze się nie zachowywał :/

Edytowane przez Centurion
https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197075

ohoo widzę osoba która podobno "nie ma czasu na /g"  zrobiła /pomoc w GUI szkoda tylko że jest to zrobione w 1min na kolanie no bo po co coś ładnie zrobić jak można dać wszędzie ten sam item xD ale dobra przejdźmy może do sedna

"jak grac" no tak no bo pewnie ten serwer jest tak bardzo skomplikowany i innowacyjny że typek nie zaczai że chodzi w nim o stworzenie gildii xD 

"ts3" 8887.pl bardzo pomysłowe ip ci powiem xD 

"jak zacząć" bardzo ale to bardzo przydatne no bo pewnie nikt nie wie o co chodzi w takim EasyHC xD no sorry typie ale nie wydaje mi się żeby był chodź jeden gracz który zaczyna swoją przygodę z minecraftem właśnie u cb xD 

ale okej zobaczmy na "EVIP" haha jakiś ty miły że dajesz evipowi rezerwacje slota xD szkoda tylko że do końca twojego życia twój serwer pełny nie będzie

ehh no i powiedz mi typie że twój serwer nie jest p2w xD "sponsor" "/fly" "drop x3" no i wielka innowacja która bardzo ludziom się przyda "możliwość dosiadania czyjeś głowy" haha serio xD?

do tego jeszcze ci się nie chciało zrobić innych GUI tylko po kliknięciu np na "sponsor" wyświetla się to brzydkie /sponsor na chacie od którego mam odruchy wymiotne 

serwera nie polecam ocena ogólna -1/10 (na koniec dodam jeszcze że na serwerze jedyne osoby które przebywają to administratorzy i helperzy XDD)

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197593

1 godzinę temu, 1337envy napisał:

ohoo widzę osoba która podobno "nie ma czasu na /g"  zrobiła /pomoc w GUI szkoda tylko że jest to zrobione w 1min na kolanie no bo po co coś ładnie zrobić jak można dać wszędzie ten sam item xD ale dobra przejdźmy może do sedna

"jak grac" no tak no bo pewnie ten serwer jest tak bardzo skomplikowany i innowacyjny że typek nie zaczai że chodzi w nim o stworzenie gildii xD 

"ts3" 8887.pl bardzo pomysłowe ip ci powiem xD 

"jak zacząć" bardzo ale to bardzo przydatne no bo pewnie nikt nie wie o co chodzi w takim EasyHC xD no sorry typie ale nie wydaje mi się żeby był chodź jeden gracz który zaczyna swoją przygodę z minecraftem właśnie u cb xD 

ale okej zobaczmy na "EVIP" haha jakiś ty miły że dajesz evipowi rezerwacje slota xD szkoda tylko że do końca twojego życia twój serwer pełny nie będzie

ehh no i powiedz mi typie że twój serwer nie jest p2w xD "sponsor" "/fly" "drop x3" no i wielka innowacja która bardzo ludziom się przyda "możliwość dosiadania czyjeś głowy" haha serio xD?

do tego jeszcze ci się nie chciało zrobić innych GUI tylko po kliknięciu np na "sponsor" wyświetla się to brzydkie /sponsor na chacie od którego mam odruchy wymiotne 

serwera nie polecam ocena ogólna -1/10 (na koniec dodam jeszcze że na serwerze jedyne osoby które przebywają to administratorzy i helperzy XDD)

Ehhh, polecam nasz discord napisałem tam, że wstępnie dodałem nową komendę /pomoc i nawet mojemu zdziwieniu zagłosowało na Tak ponad 34 osoby bez administracji a na nie 5 w tym dwie z administracji.
Dalej, nie jestem właścicielem Teamspeak'a więc on nie należy do mnie jak też domena. Sama domena według mnie jest krótka i zapamiętywalna.

Cytat

:D Właśnie sprawdź logi i zobaczymy :) co do warp/pomoc/kit to mi nie chodziło o żadne gui :) tylko o to ,że /pomoc nic nie pomaga...

Polecam zobaczyć inne opinie/porady w tym wątku. Zastosowałem się do tego co napisała jedna osoba. A rangi można zdobyć za darmo przecież każdy ma coś lepszego niż ten gracz lub vip w jaki sposób? Kupują czy za granie na serwerze można zdobyć? Oprócz tego wczoraj było trochę więcej typa bo 35 online + 3 administratorów (była to zasługa jednego z nich).

Edytowane przez Centurion
https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197596

55 minut temu, Centurion napisał:

Ehhh, polecam nasz discord napisałem tam, że wstępnie dodałem nową komendę /pomoc i nawet mojemu zdziwieniu zagłosowało na Tak ponad 34 osoby bez administracji a na nie 5 w tym dwie z administracji.
Dalej, nie jestem właścicielem Teamspeak'a więc on nie należy do mnie jak też domena. Sama domena według mnie jest krótka i zapamiętywalna.

po 1. nie będę wbijał na twojego discorda ponieważ nie obchodzą mnie zbytnio newsy z twojego serwa po 2. nwm jaki jest sens w tworzeniu wszystkich komunikatorów głosowych 3. skoro nie jesteś właścicielem to po co go udostępniasz jako swój serwerowy xD 4. to ładnie dbasz o bezpieczeństwo graczy skoro udostępniasz jakiegoś tsa którego nawet nie jest pod twoją władzą 

Edytowane przez 1337envy
https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197603

Teraz, 1337envy napisał:

po 1. nie będę wbijał na twojego discorda ponieważ nie obchodzą mnie zbytnio newsy z twojego serwa po 2. nwm jaki jest sens w tworzeniu wszystkich 3. skoro nie jesteś właścicielem to po co go udostępniasz jako swój serwerowy xD 4. to ładnie dbasz o bezpieczeństwo graczy skoro udostępniasz jakiegoś tsa którego nawet nie jest pod twoją władzą 

Po pierwsze stworzenie multi konta na discordzie to jedynie kliknięcie w link i wpisanie nick'u.... Po drugie jest sens stworzenia komuś czy sobie fajnej zabawy. Po trzecie są różnego typu współpracę np. Ranga na serwerze za udzielenie serwera ts jak i też jego domeny a skoro Polskie community minecrafta nie potrafi posługiwać się discordem więc muszę się przystosować do niektórych osób bez dodatkowych kosztów abym nie był więcej na - a nawet wyszedł na 0. Po czwarte łapiesz za słowa a do końca Ci to nie wychodzi..... po co miałby ktoś ddosować moich graczy skoro sam w to dużo pracy włożył i nadal mi pomaga?

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197612

8 minut temu, Centurion napisał:

Po pierwsze stworzenie multi konta na discordzie to jedynie kliknięcie w link i wpisanie nick'u.... Po drugie jest sens stworzenia komuś czy sobie fajnej zabawy. Po trzecie są różnego typu współpracę np. Ranga na serwerze za udzielenie serwera ts jak i też jego domeny a skoro Polskie community minecrafta nie potrafi posługiwać się discordem więc muszę się przystosować do niektórych osób bez dodatkowych kosztów abym nie był więcej na - a nawet wyszedł na 0. Po czwarte łapiesz za słowa a do końca Ci to nie wychodzi..... po co miałby ktoś ddosować moich graczy skoro sam w to dużo pracy włożył i nadal mi pomaga?

1. w punkcie 3 pomyliłem się i zapomniałem dopisać iż chodziło mi o komunikatory głosowe 2. nie łapie cię za słówka bez powodu 3. nie przesadzaj aż tak z tym discordem że to niby "takie trudne i ludzie tego nie ogarniają" typie sam napisałeś mi że "stworzenie multi na discordzie to 1 min"  czyżby samo zaoranie xD? 4. co do łapania za słówka nie łapie cię typie za słówka mówię tylko jakie są fakty bo prawda jest taka że kompletnie się nie starasz nad serwerem  i nie sądzę tak tylko bo jest wiele osób które myślą o tobie dokładnie to samo 5. proszę cię jeżeli naprawdę nie masz już co odpowiedzieć to nie odpowiadaj bo to twoje wybranianie się słabo ci idzie 

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197616

Godzinę temu, 1337envy napisał:

1. w punkcie 3 pomyliłem się i zapomniałem dopisać iż chodziło mi o komunikatory głosowe 2. nie łapie cię za słówka bez powodu 3. nie przesadzaj aż tak z tym discordem że to niby "takie trudne i ludzie tego nie ogarniają" typie sam napisałeś mi że "stworzenie multi na discordzie to 1 min"  czyżby samo zaoranie xD? 4. co do łapania za słówka nie łapie cię typie za słówka mówię tylko jakie są fakty bo prawda jest taka że kompletnie się nie starasz nad serwerem  i nie sądzę tak tylko bo jest wiele osób które myślą o tobie dokładnie to samo 5. proszę cię jeżeli naprawdę nie masz już co odpowiedzieć to nie odpowiadaj bo to twoje wybranianie się słabo ci idzie 

Raczej wolałbym uniknąć ciągłego pytania "Jest jakiś ts" "Ts?" lub po prostu innych reklam teamspeakow. Co do trzeciego a tak nie jest? Discord oferuje dwie opcje jedna zalogowanie się a druga stworzenie niby konta bez żadnych uzależnień poprzez przeglądarkę. Może według Ciebie nie staram się nad serwerem, ale w miarę w moich umiejętności i czasu jaki poświęcam serwerowi próbuję się starać, niestety ale ty chyba nie masz lepszych rzeczy do robienia niż "grożenie" komuś na pw. Pisałeś w tym wątku, że nie będziesz się wypowiadał, ale chyba to usunąłeś lub zostało usunięte może tak zrobisz? Bo jedynie do czego się przyczepiasz to itemki w gui albo kolor wiadomości. 

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197644

2 godziny temu, Centurion napisał:

Raczej wolałbym uniknąć ciągłego pytania "Jest jakiś ts" "Ts?" lub po prostu innych reklam teamspeakow. Co do trzeciego a tak nie jest? Discord oferuje dwie opcje jedna zalogowanie się a druga stworzenie niby konta bez żadnych uzależnień poprzez przeglądarkę. Może według Ciebie nie staram się nad serwerem, ale w miarę w moich umiejętności i czasu jaki poświęcam serwerowi próbuję się starać, niestety ale ty chyba nie masz lepszych rzeczy do robienia niż "grożenie" komuś na pw. Pisałeś w tym wątku, że nie będziesz się wypowiadał, ale chyba to usunąłeś lub zostało usunięte może tak zrobisz? Bo jedynie do czego się przyczepiasz to itemki w gui albo kolor wiadomości. 

Nie kolego czepiam się tego że wziąłeś sobie przydomek "najlepszy serwer easyhc" chociaż nie gra u cb nawet 10 osób a co do tej groźby ehh ziomek nie czaisz że do było dla jaj? A skoro mówisz że twój serwer jest najlepszy to chyba musi mieć wszystko lepsze od innych serwerow a jak widzę że nie masz nawet zrobionych gildii a /pomoc jest robione na kolanie to się czepiam i komentuje :)

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197664

1 minutę temu, 1337envy napisał:

Nie kolego czepiam się tego że wziąłeś sobie przydomek "najlepszy serwer easyhc" chociaż nie gra u cb nawet 10 osób a co do tej groźby ehh ziomek nie czaisz że do było dla jaj? A skoro mówisz że twój serwer jest najlepszy to chyba musi mieć wszystko lepsze od innych serwerow a jak widzę że nie masz nawet zrobionych gildii a /pomoc jest robione na kolanie to się czepiam i komentuje :)

Nie napiszę chyba "Najgorszy serwer easyhc". Slogan czy też hasło reklamowe nie musi oddawać 100% prawdziwości bo znajdzie zawsze się ktoś co ma coś lepszego. Jednocześnie nie napisałem, że mam najlepsze pluginy, administracje czy też graczy w twoim toku rozumienia, ale po prostu, że dobrze się gra :) Z graczami jest różnie jak się znajdzie fajna reklama ktoś komuś wywali serwer po 30 typa a na drugi dzień max 15. Tak samo z początkiem edycji, ale nie trwa tyle co na normalnym serwerze easyhc tylko po 2-4 miesiące się staram robić.

https://skript.pl/temat/27347-doscorepl-najlepszy-serwer-easyhc/#findComment-197665

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...