DaltonEZ 139 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Napisze mi ktoś by po postawieniu craftingu zaznaczało wszystkie bloki w odległości 50 kratek (W każdą stronę) i dodawało wszystkie te bloki do jednego zbioru bloków: {boki:%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 (edytowane) Jestem ciekaw spadku stabilności przy takiej czynności... on place of crafting table: //lub zastap id loop all blocks in radius 50: add loop-block's to {boki::%player%::*} //nie uzywaj {boki.%player%} send "&7Dodalem: %size of {boki::%player%::*}% blokow, aktualne tps serwera: &5%tps% (wspolczuje)" Edytowane 10 maja 2018 przez KrejzolekPRO DaltonEZ i Yspar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 435 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 @KrejzolekPRO a nie {boki::%player%::*}? DaltonEZ i KrejzolekPRO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 (edytowane) Teraz, LloydPL napisał: @KrejzolekPRO a nie {boki::%player%::*}? słuszna racja Edytowane 10 maja 2018 przez KrejzolekPRO DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Godzinę temu, KrejzolekPRO napisał: Jestem ciekaw spadku stabilności przy takiej czynności... on place of crafting table: //lub zastap id loop all blocks in radius 50: add loop-block's to {boki::%player%::*} //nie uzywaj {boki.%player%} send "&7Dodalem: %size of {boki::%player%::*}% blokow, aktualne tps serwera: &5%tps% (wspolczuje)" Nie jest źle, jedynie to, że dla każdego bloku trzeba zrobić nową instancję takiego obiektu. No i nie wiem jak tam ze zmiennymi w Skript. DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 11 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2018 (edytowane) 22 godziny temu, TheMolkaPL napisał: Nie jest źle, jedynie to, że dla każdego bloku trzeba zrobić nową instancję takiego obiektu. No i nie wiem jak tam ze zmiennymi w Skript. Taki zapis jak był przed edytowaniem wyrzuci błąd. To tak, jakby zapisać te bloki do Stringa (, np. tak: stone;stone;stone;stone[...] i splitem to odczytywać), co nie jest optymalne i lepiej od razu dodać to do Block Listy, bądź tablicy bloków Edytowane 11 maja 2018 przez KrejzolekPRO DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 11 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2018 2 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: Taki zapis jak był przed edytowaniem wyrzuci błąd. To tak, jakby zapisać te bloki do Stringa (, np. tak: stone;stone;stone;stone[...] i splitem to odczytywać), co nie jest optymalne i lepiej od razu dodać to do Block Listy, bądź tablicy bloków Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 13 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Chyba będę to musiał zrobić tym sposobem, chyba, że ktoś ma inny pomysł jak zrobić region w skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 435 Opublikowano 19 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2018 dodawaj craftingi do listy i jeśli w odległości 50 kratek znajduje się crafting który nie jest gracza to blokuje interakcje z terenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DaltonEZ 139
Napisze mi ktoś by po postawieniu craftingu zaznaczało wszystkie bloki w odległości 50 kratek (W każdą stronę) i dodawało wszystkie te bloki do jednego zbioru bloków: {boki:%player%}
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi