MrxJoint 28 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Siemka!Wiem mam duzo problemow ostatnio xD No ale cóż oto mój nowy problem:P Zrobilem top10 gildii z punktami ale podczas usuwania chce aby ta zmienna suwala sie. Wiec robie:delete {zmienna.[nazwagildii]} ale to nie uswa w ogóle. No to jak sie nie da to wziolem i zsetowalem na 0 ale to tez nic nie dalo :C Moze wie ktos z was jak usuwac te jeba** zmienne ? :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Spróbuj:clear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 daj kod na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Daj kawałek tego kodu może coś poradzimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 http://pastebin.com/TyTb4QVb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 daj kod jak usuwasz/dodajesz i tworzysz te zmienne dla gildii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 (edytowane) Tworzeset {punkty.gildia::%{gildie::tag:%name of player%}%} to 500Usuwamdelete {punkty.gildia::%{gildie::tag::%name of player%}%} PS.Probowalem jeszcze:set {punkty.gildia::%{gildie::tag::%name of player%}%} to 0Ale tez nic :C Edytowane 29 sierpnia 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 zobacz moze remove "%{gildie::tag::%name of player%}%" from {punkty.gildia::*} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 nic to nie dalo :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 hm, może masz jakąś literówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 przelacialem kod 3 razy i nic nie zauwazylem :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Ja tez tak mam z tym rankingiem gildii :/ Dopiero jak sie zalozy drugą wtedy tamta znika :>Gdzie trzymasz tag gildii ? w jakiej zmienne j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Daj wszystkie zmienne z komendy /zaloz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Ale po co wam te zmienne ? Nie wystarczy wam jak sie punkty zapisuja i jak usuwaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
Wiem mam duzo problemow ostatnio xD
No ale cóż oto mój nowy problem:P
Zrobilem top10 gildii z punktami ale podczas usuwania chce aby ta zmienna suwala sie. Wiec robie:
delete {zmienna.[nazwagildii]} ale to nie uswa w ogóle.
No to jak sie nie da to wziolem i zsetowalem na 0 ale to tez nic nie dalo :C
Moze wie ktos z was jak usuwac te jeba** zmienne ? :C
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi