TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 (edytowane) Jak zastąpić komendę spawn, za lobby,opusc i hub? [Moje serwery BUNGEECORD: /server lobby , /server uhc1] CO TUTAJ ZMIENIC? Aby teleportowało graczy na /server lobby lecz inna komenda; hub,opusc,lobby command /hub [<text>]: aliases: lobby, opusc trigger: execute console command "espawn %player%" set {spawn.use} to false stop //Poprawiono formatowanie ~ JanekJaran Edytowane 22 kwietnia 2018 przez JanekJaran Poprawiono formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 5 minut temu, TheSzebaXD napisał: Jak zastąpić komendę spawn, za lobby,opusc i hub? [/server lobby , /server uhc1] Ja nie rozumieć co wy pisać. Przed wysłaniem posta upewniaj się czy jego treść ma sens jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 8 minut temu, TheMolkaPL napisał: Ja nie rozumieć co wy pisać. Przed wysłaniem posta upewniaj się czy jego treść ma sens Jeżeli nie chcesz mi pomóc to się nie udzielaj przyjacielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 alliases Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 1 minutę temu, TheSzebaXD napisał: Jeżeli nie chcesz mi pomóc to się nie udzielaj przyjacielu. Chcę wam pomóc Towarzyszu. Problem w tym, że nie da się zrozumieć co masz na myśli. 17 minut temu, TheSzebaXD napisał: Jak zastąpić komendę spawn, za lobby,opusc i hub? [/server lobby , /server uhc1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 jak narazie to masz to command /ustawspawn: permission: ustawspawn.* usage: /ustawspawn trigger: set {spawn} to location of player stop command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} (nie testowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 @TheMolkaPL ma całkowitą racje opisz dokładniej na czym polega problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 9 minut temu, kaol48s napisał: @TheMolkaPL ma całkowitą racje opisz dokładniej na czym polega problem Juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 no to alliasy dodaj hub, opusc, lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 (edytowane) Po prostu chcecie by komendy /spawn, /espawn, /lobby, /opusc i /hub teleportowały gracza na serwer lobby w BungeeCord. command /hub: aliases: /spawn, /espawn, /opusc, /lobby executable by: players trigger: bungeecord connect player to "lobby" Potrzeba WildSkripta. Edytowane 21 kwietnia 2018 przez TheMolkaPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheSzebaXD 3
Jak zastąpić komendę spawn, za lobby,opusc i hub? [Moje serwery BUNGEECORD: /server lobby , /server uhc1]
CO TUTAJ ZMIENIC? Aby teleportowało graczy na /server lobby lecz inna komenda; hub,opusc,lobby
//Poprawiono formatowanie ~ JanekJaran
Edytowane przez JanekJaranPoprawiono formatowanie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi