Skocz do zawartości

[1] Co myślę o aktualnej ekipie forum?

Impression
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie napiszę Wam krótko, co sądzę o członkach ekipy forum. nie zabijajcie za oznaczenia

Na pierwszy ogień pójdzie @Libter.
Jest najważniejszą osobą na forum (bo gdyby nie on, to by nas tutaj nie było. Albo byłoby nam gorzej. Możliwe też, że byłoby lepiej :thinking: ), czasami podejmuje pochopne decyzje, ale na ogół jest ok. Potrafi dobre zarządzać.

Teraz przejdziemy do najlepszego moim zdaniem członka administracji - @Ewalda.
Ewald to odpowiedzialny, pracowity i ogarnięty człowiek - polecam go jako kolegę, administratora, moderatora i jako człowieka (no i oczywiście jako niedoczekanego moderatora fanpage :kappa:).

Zabiorę się za @Reedzev_a. 
Reedzev_ to bardzo dobry programista, ma doświadczenie i nie wątpię w jego umiejętności. Jego wadą jest charakter i nieraz fałszywość. Da się z nim współpracować.

Pora na @xVendrome.
Vendrom ma duże umiejętności, robi bardzo dobre serwery, z charakteru jest ok. Dobrze się z nim współpracuje. 

A teraz @bvcz.
bvcz to osoba, która była w ekipie jak ja zaczynałem od redaktora bloga. Później miał chwilę przerwy, a teraz znów jest w administracji. Jest porządnym moderatorem, i dobrym administratorem.

Czas na... @JanekJaran.
Nie znam go za dobrze, dlatego ciężko będzie mi napisać coś o nim. Wiem, że nie jest dobry w zarządzaniu. Nie wiem jaki jest z charakteru.

A teraz pora na gwoździa programu - @Jqmey.
Ciężko jest nazwać mi go administratorem, czasami nawet człowiekiem. Jego zachowanie w niektórych momentach jest poniżej ludzkiej godności. Bywają momenty, w których nie potrafi współpracować. Jqmey jest osobą zarozumiałą, niepotrafiącą przyznać się do błędu. Troszczy się tylko o swoje 4 litery, nieraz nie ma szacunku do innych. Taka osoba nie powinna znajdować się w ekipie forum, ani w gronie zasłużonych, ale "wygrał przetarg". Jego zaletą mogą być umiejętności(?).

Zachęcam do komentowania tematu i pisania swoich opinii o ekipie forum. Możecie także zadawać mi pytania w PW - w przyszłości zrobię Q&A. Kolejny wpis pojawi się w środę.

Edytowane przez Invi

4 minuty temu, Invi napisał:

Na pierwszy ogień pójdzie @Libter.
Jest najważniejszą osobą na forum (bo gdyby nie on, to by nas tutaj nie było. Albo bylibyśmy, i byłoby nam lepiej :thinking: )

Jeszcze opcja nr 3 - bylibyście na nierozwijającym się forum albo rakowym niczym śmigot.pl :nokappa:

1 minutę temu, Invi napisał:

Nie ma to jak hejtować własne forum czy tam serwer :kappa: 

Nie hejtuję tylko stwierdzam fakty:kappa:
Natomiast wracając do meritum - minęły prawie dwa lata od przejęcia forum i trochę szkoda, że niektórzy użytkownicy (a nawet ci którzy przewinęli się przez ekipę) nadal widzą tylko alternatywę między brakiem forum, a jakimiś fajerwerkami pod innymi rządami ignorując setki dokonanych zmian.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...