Impression 139 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) W tym temacie napiszę Wam krótko, co sądzę o członkach ekipy forum. nie zabijajcie za oznaczenia Na pierwszy ogień pójdzie @Libter. Jest najważniejszą osobą na forum (bo gdyby nie on, to by nas tutaj nie było. Albo byłoby nam gorzej. Możliwe też, że byłoby lepiej ), czasami podejmuje pochopne decyzje, ale na ogół jest ok. Potrafi dobre zarządzać. Teraz przejdziemy do najlepszego moim zdaniem członka administracji - @Ewalda. Ewald to odpowiedzialny, pracowity i ogarnięty człowiek - polecam go jako kolegę, administratora, moderatora i jako człowieka (no i oczywiście jako niedoczekanego moderatora fanpage ). Zabiorę się za @Reedzev_a. Reedzev_ to bardzo dobry programista, ma doświadczenie i nie wątpię w jego umiejętności. Jego wadą jest charakter i nieraz fałszywość. Da się z nim współpracować. Pora na @xVendrome. Vendrom ma duże umiejętności, robi bardzo dobre serwery, z charakteru jest ok. Dobrze się z nim współpracuje. A teraz @bvcz. bvcz to osoba, która była w ekipie jak ja zaczynałem od redaktora bloga. Później miał chwilę przerwy, a teraz znów jest w administracji. Jest porządnym moderatorem, i dobrym administratorem. Czas na... @JanekJaran. Nie znam go za dobrze, dlatego ciężko będzie mi napisać coś o nim. Wiem, że nie jest dobry w zarządzaniu. Nie wiem jaki jest z charakteru. A teraz pora na gwoździa programu - @Jqmey. Ciężko jest nazwać mi go administratorem, czasami nawet człowiekiem. Jego zachowanie w niektórych momentach jest poniżej ludzkiej godności. Bywają momenty, w których nie potrafi współpracować. Jqmey jest osobą zarozumiałą, niepotrafiącą przyznać się do błędu. Troszczy się tylko o swoje 4 litery, nieraz nie ma szacunku do innych. Taka osoba nie powinna znajdować się w ekipie forum, ani w gronie zasłużonych, ale "wygrał przetarg". Jego zaletą mogą być umiejętności(?). Zachęcam do komentowania tematu i pisania swoich opinii o ekipie forum. Możecie także zadawać mi pytania w PW - w przyszłości zrobię Q&A. Kolejny wpis pojawi się w środę. Edytowane 24 marca 2018 przez Invi Reedzev_ i xVendrome 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 nie zabijajcie za oznaczenia zabiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 4 minuty temu, Invi napisał: Na pierwszy ogień pójdzie @Libter. Jest najważniejszą osobą na forum (bo gdyby nie on, to by nas tutaj nie było. Albo bylibyśmy, i byłoby nam lepiej ) Jeszcze opcja nr 3 - bylibyście na nierozwijającym się forum albo rakowym niczym śmigot.pl xVendrome 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Teraz, Libter napisał: Jeszcze opcja nr 3 - bylibyście na nierozwijającym się forum albo rakowym niczym śmigot.pl Nie ma to jak hejtować własne forum czy tam serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 @Libter zależy od stopnia orakowania tego innego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 2 minuty temu, Libter napisał: nierozwijającym się forum Bo reedzeva nie doceniają Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 1 minutę temu, Invi napisał: Nie ma to jak hejtować własne forum czy tam serwer Nie hejtuję tylko stwierdzam fakty Natomiast wracając do meritum - minęły prawie dwa lata od przejęcia forum i trochę szkoda, że niektórzy użytkownicy (a nawet ci którzy przewinęli się przez ekipę) nadal widzą tylko alternatywę między brakiem forum, a jakimiś fajerwerkami pod innymi rządami ignorując setki dokonanych zmian. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik3N 11 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 18 godzin temu, Libter napisał: Jeszcze opcja nr 3 - bylibyście na nierozwijającym się forum albo rakowym niczym śmigot.pl z tobą to się rozwija jak papier toaletowy po fasolce po bretońsku xdd (nie lubię fasolki po bretońsku) Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi