jahumen 293 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 (edytowane) Co wykonuję: Wybrane skrypty na zamówienie. "paczki na serwer" - napisanie kilku skryptów spełniających wymagane przez Ciebie funkcje, dobranie i skonfigurowanie pluginów. Jeśli podeślesz mi mapę możliwe jest także skonfigurowanie wszystkiego razem z nią i stworzenie kompletnej, gotowej do wgrania na serwer i uruchomienia paczki. Opcjonalnie możliwe jest także zamówienie u mnie mapy i dołączenie jej do paczki (więcej szczegółów na discordzie). Pełne oskryptowanie serwera - w przypadku bardziej zaawansowanych projektów możliwe jest stworzenie modułowej budowy - core, który przechowuje wszystkie informacje na temat gracza, rozszerzany modułami w postaci np. sklepów, zestawów, rankingów itp. Dlaczego warto skorzystać z tej oferty: Zapłacisz mniej niż zamawiając pluginy - tworzenie skryptów zajmuje mi znacznie mniej czasu. Szybki czas realizacji. Bardzo dokładne testy przed dostarczeniem skryptów/paczki do Ciebie, załatanie wszystkich błędów, które zauważę. Jeśli znajdziesz jakiś błąd samodzielnie, naprawię go jak najszybciej będzie to możliwe, za darmo. Wysoka wydajność. Mimo, że są to skrypty, optymalizuję je najlepiej jak to możliwe, tak, aby zużywały jak najmniej zasobów. Możliwość utworzenia plików konfiguracyjnych, które pozwolą Ci na łatwą, samodzielną zmianę większości funkcji. Możliwość stworzenia praktycznie wszystkiego, na co pozwoli skript, a jest tego naprawdę dużo. Nowoczesny i przejrzysty kod. Skrypty będą opierały się na funkcjach, które łatwo będzie można wykorzystać w innych skryptach. Ich struktura będzie bardzo przejrzysta, a większość funkcji/wydarzeń itp. opisana komentarzem, co pozwoli na łatwe edytowanie przeze mnie i inne osoby. Wiele metod płatności. Profesjonalne podejście do sprawy. Podejmę się wykonania prawie wszystkiego (oczywiście w przypadku ogromnych projektów, cena będzie odpowiednio wyższa). Nie wycofam się ze współpracy z dnia na dzień. Prestiż wynikający ze współpracy ze mną. Portfolio: Jestem jedną z czterech osób na forum posiadających nagrodę "skrypter roku". Posiadam (w chwili pisania tego posta) 479 punktów reputacji i 395 postów, co daje stosunek ~1,21 punkta reputacji na post. Jest to prawdopodobnie najwyższa wartość na forum (nie licząc osób mających mniej niż 100 postów). Starsze skrypty mogą być napisane w trochę słabszy sposób. Wiele prywatnych wiadomości skierowanych do mnie, z pytaniem jak coś napisać, co świadczy o ogólnym uznaniu moich umiejętności. Funkcja SDT Lider w Skript Development Team (gdy jeszcze istniało). Pełne oskryptowanie serwera PvP (w formie mini gry), który zawiera mnóstwo funkcji, między innymi dołączanie do najbardziej pasującej areny, klasy postaci wraz z ich ulepszaniem, poziomy użytkowników, pełna integracja z AuthMe w celu dostosowania tego pluginu pod serwer. Przy dwóch kontach testowych i normalnej rozgrywce, ilość TPSów nie spada poniżej 19.98. ...lista będzie aktualizowana... Kontakt: Najszybszym i najlepszym sposobem jest wejście na przygotowany do tego celu serwer discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wiadomość e-mail na adres [email protected] - możliwy dłuższy czas oczekiwania. Edytowane 14 marca 2018 przez jahumen Mati17102 i JanekJaran 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Polecam! Nie raz współpracowałem z Jahumenem. Potrafi się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Polecam jahumena, zlecenia wykonuje bardzo profesjonalnie, a cena jest naprawdę niska. Na pewno będziesz zadowolony. jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Mimo, że raczej ze sobą nie przepadamy i nie miałem okazji przetestować jego prac, myślę, że mogę polecić w ciemno. jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Otrzymałem wycenę serwera, koszt do proponowanych funkcji bardzo mały. ale jak dasz mu dane do vps to nie zdziw się, że nocami będą kopane kryptowaluty. pandax, jahumen, piotrus131102 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 15 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2018 Polecam jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 15 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2018 Polecam jaśka programiste front endu z całego serduszka jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati17102 56 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Polecom Ty masz nick xSttReSSx? jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Polecam, człowiek doświadczony i godny zaufania. jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blak 3 Opublikowano 27 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 Jahumen generalnie dobre skripty robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi