Skocz do zawartości

Potężne skrypty - paczki na serwery

jahumen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co wykonuję:

• Wybrane skrypty na zamówienie.
  • "paczki na serwer" - napisanie kilku skryptów spełniających wymagane przez Ciebie funkcje, dobranie i skonfigurowanie pluginów. Jeśli podeślesz mi mapę możliwe jest także skonfigurowanie wszystkiego razem z nią i stworzenie kompletnej, gotowej do wgrania na serwer i uruchomienia paczki. Opcjonalnie możliwe jest także zamówienie u mnie mapy i dołączenie jej do paczki (więcej szczegółów na discordzie).
  • Pełne oskryptowanie serwera - w przypadku bardziej zaawansowanych projektów możliwe jest stworzenie modułowej budowy - core, który przechowuje wszystkie informacje na temat gracza, rozszerzany modułami w postaci np. sklepów, zestawów, rankingów itp.

Dlaczego warto skorzystać z tej oferty:

• Zapłacisz mniej niż zamawiając pluginy - tworzenie skryptów zajmuje mi znacznie mniej czasu.
  • Szybki czas realizacji.
  • Bardzo dokładne testy przed dostarczeniem skryptów/paczki do Ciebie, załatanie wszystkich błędów, które zauważę. Jeśli znajdziesz jakiś błąd samodzielnie, naprawię go jak najszybciej będzie to możliwe, za darmo.
  • Wysoka wydajność. Mimo, że są to skrypty, optymalizuję je najlepiej jak to możliwe, tak, aby zużywały jak najmniej zasobów.
  • Możliwość utworzenia plików konfiguracyjnych, które pozwolą Ci na łatwą, samodzielną zmianę większości funkcji.
  • Możliwość stworzenia praktycznie wszystkiego, na co pozwoli skript, a jest tego naprawdę dużo.
  • Nowoczesny i przejrzysty kod. Skrypty będą opierały się na funkcjach, które łatwo będzie można wykorzystać w innych skryptach. Ich struktura będzie bardzo przejrzysta, a większość funkcji/wydarzeń itp. opisana komentarzem, co pozwoli na łatwe edytowanie przeze mnie i inne osoby.
  • Wiele metod płatności.
  • Profesjonalne podejście do sprawy. Podejmę się wykonania prawie wszystkiego (oczywiście w przypadku ogromnych projektów, cena będzie odpowiednio wyższa). Nie wycofam się ze współpracy z dnia na dzień.
  • Prestiż wynikający ze współpracy ze mną.

Portfolio:

• Jestem jedną z czterech osób na forum posiadających nagrodę "skrypter roku".
  • Posiadam (w chwili pisania tego posta) 479 punktów reputacji i 395 postów, co daje stosunek ~1,21 punkta reputacji na post. Jest to prawdopodobnie najwyższa wartość na forum (nie licząc osób mających mniej niż 100 postów).
  • Starsze skrypty mogą być napisane w trochę słabszy sposób.
  • Wiele prywatnych wiadomości skierowanych do mnie, z pytaniem jak coś napisać, co świadczy o ogólnym uznaniu moich umiejętności.
  • Funkcja SDT Lider w Skript Development Team (gdy jeszcze istniało).
  • Pełne oskryptowanie serwera PvP (w formie mini gry), który zawiera mnóstwo funkcji, między innymi dołączanie do najbardziej pasującej areny, klasy postaci wraz z ich ulepszaniem, poziomy użytkowników, pełna integracja z AuthMe w celu dostosowania tego pluginu pod serwer. Przy dwóch kontach testowych i normalnej rozgrywce, ilość TPSów nie spada poniżej 19.98.
  • ...lista będzie aktualizowana...

Kontakt:

• Najszybszym i najlepszym sposobem jest wejście na przygotowany do tego celu serwer discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  • Wiadomość e-mail na adres [email protected] - możliwy dłuższy czas oczekiwania.

Edytowane przez jahumen

• 2 tygodnie później...
  • Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...