[email protected] 0 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Jak wpisuje /setspawn to na czacie pisze na czerwono Error: null mam pluginy: essentials spawn essentials chat itp pomożecie wersja 1.8 tryb SkyBlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Już wyciągam i wróżę czemu nie działa Gdy pojawi Ci się błąd skopiuj cały latest.log z /logs/ i wklej na code.skript.pl załączając tutaj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Wypier*** essentials spawn i właduj ten sk : command /spawn: trigger: send "Pomyslna teleportacja" teleport player to {spawn} command /setspawn: permission: setspawn.use permission message: Nie masz prawa zeby tego uzyc! trigger: send "Pomyslnie ustawiles spawn" set {spawn} to player's location Też miałem problem ze spawnem i w końcu tak zrobiłem Jak chcesz cd to sobie tam dopisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 @DeLajt zapomnieliście jeszcze, że gracz po śmierci odrodzi się nie na spawnie. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 A masz samego Essentials'a? Po co Ci skrypt skoro essentials to oferuje, daj listę pluginów (całą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polp223 2 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 @DeLajt a dałoby radę dodać do tego skryptu, że gdy się na tego spawna tepamy, to zabiera nam 30zł z konta i pisze wiadomość: Pobrano 30zł za taksówkę na spawn. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 @polp223 wystarczy sprawdzić czy gracz ma 30zł i jak ma to go przeteleportować i zabrać pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polp223 2 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 @LloydPL Tylko że ja chce to w scripcie, że jak gracz pisze komende "/spawn" to zabiera mu 30zł i tepa na spawn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 0
Jak wpisuje /setspawn to na czacie pisze na czerwono Error: null
mam pluginy:
essentials spawn
essentials chat itp pomożecie wersja 1.8 tryb SkyBlock
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi