Erendir 0 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) Witam po raz kolejny. Miałem napisać o tym na sb ponieważ jest to krótki kod ale cóż, jest od tego dział. Mam takie coś: on rightclick on jukebox: player is holding a 4756 named "&cMoneta" with lore "Test": Jak zrobić aby działało tylko kiedy ma się kilka monet w ręku? Edytowane 24 lutego 2018 przez Erendir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Co oznacza 4756? Id przedmiotu? - Słonecznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erendir 0 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Id przedmiotu, skrypt jest robiony pod serwer na modyfikacjach, id działa przedmiot jest przyznawany w dalszej części skryptu, to nie wina id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) Możliwe, że zadziała, testowałem i u mnie zadziałało z sunflower. (Jak działa, to liczę na + ) Wypróbuj: on rightclick on jukebox: if player is holding 5 4756: if name of player's tool is "&cMoneta": if lore of player's tool is "Test": remove 5 4756 named "&cMoneta" with lore "Test" from player send "&cMuzyka niech zagra!" Edytowane 24 lutego 2018 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 knugi 759 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 To chyba powinno działać (nie mam jeszcze na czym przetestować, bo nie mam jeszcze zainstalowanej javy) on rightclick on jukebox: if player's tool is 4756: if name of player's tool is "&cMoneta": if lore of player's tool is "Test": send "%amount of item player's tool%" #Wymaga skellet if amount of item player's tool is larger than or equal to 2: remove 2 4756 named "&cMoneta" with lore "Test" from player give 1 diamond to player send "Wymieniles dwa itemy na diamenta." kubacy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erendir 0 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Taki sam efekt jak w przypadku mojego kodu, czyli działa nie ważne z jaką ilością monet. Skyrpt wydaje się że zadziała po ominięciu tego błędu: (Podaje go tu ponieważ muszę zrobić sobie krótką przerwę, a nóż ci się zache sprawdzić o co chodzi) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crevsers 46 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 @knugi on rightclick on jukebox: if player's tool is 4756 named "&cMoneta" with lore "Test": send "%amount of item player's tool%" if amount of item player's tool is larger than or equal to 2: remove 2 4756 named "&cMoneta" with lore "&7Test" from player give diamond to player send "&aWymieniles dwa przedmioty na diament." 3 linie mniej knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erendir 0 Opublikowano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Rozwiązałem to w inny sposób, teraz jeszcze jedno pytanie, kiedy klikne shift i użyje tego itemu wywala mnie z serwera, jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Erendir 0
Witam po raz kolejny. Miałem napisać o tym na sb ponieważ jest to krótki kod ale cóż, jest od tego dział.
Mam takie coś:
Jak zrobić aby działało tylko kiedy ma się kilka monet w ręku?
Edytowane przez ErendirOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi