MrxJoint 28 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) SIemka!Mam mały problem z tworzeniem pliku konfiguracyjnego.Mam taki kod:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W konsoli pisze ze to i tamto zrobilo ale w folderze nic nie ma!Porsze o szybka pomoc! Edytowane 22 sierpnia 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 on load: if folder in "plugins/IGuilds" doesn't exists: create folder "scripts/IGuilds" send "&6[{@tag}&6] &aData folder generated successfully!" to console if file in "plugins/IGuilds/chat.yml" doesn't exists: create file "plugins/IGuilds/chat.yml" download from "http://pastebin.com/raw.php?i=XFXeQjpD" to file "plugins/IGuilds/chat.yml" send "&6[{@tag}&6] &aConfig file generated successfully!" to console stopjak nie działa to: podaj wersje sk podaj wersje silnika podaj wersje ws MrxJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) Sorka juz wiem nie wytabowałem xD Temat do zamkniecia! Edytowane 22 sierpnia 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 21 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
SIemka!
Mam mały problem z tworzeniem pliku konfiguracyjnego.
Mam taki kod:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
W konsoli pisze ze to i tamto zrobilo ale w folderze nic nie ma!
Porsze o szybka pomoc!
Edytowane przez MrxJointOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi