Skocz do zawartości

[1.9][CR] REALM - CREATIVE Firmy, pojazdy, bronie, sluby i wiele wiecej!

kaczqwee
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

> creative
> inny niż wszystkie
> 1.9

Prezentacja średnia, mało czytelna. Nie rozumiem również, czemu ludzie nie mogą poświęcić dodatkowych 10-15 minut na przejrzenie tekstu pod względem czytelności czy błędów ortograficznych i składniowych.

Nie widzę tu też nic a nic oryginalnego jeśli chodzi o rozgrywkę czy sprawy techniczne.

1 minutę temu, Bielecki napisał:

Nie widzę tu też nic a nic oryginalnego jeśli chodzi o rozgrywkę czy sprawy techniczne.

Jak z prezentacji można wywnioskować - Są bronie, pojazdy, śluby i ogromne działki. Tego wszystkiego (chyba) jeszcze nie było na typowych serwerach Creative.

Śluby i ogromne działki miałem nawet na swoim Creative pół roku czy tam rok temu, na 1.12. Bronie? Pojazdy? Błagam, to chwila roboty. I to 1.9, pali w oczy. Jestem w stanie nawet zrozumieć ezhc na 1.7/1.8, jakieś pvp i inne takie, "bo plugi" albo "bo system walki". Ale Creative? Po co? Żeby ograniczyć ilość bloków? Bez sensu.

20 minut temu, Bielecki napisał:

Można to nazwać pewnego typu chwytem marketingowym, nic na to nie poradzisz.

7 minut temu, Bielecki napisał:

Śluby i ogromne działki miałem nawet na swoim Creative pół roku czy tam rok temu, na 1.12. Bronie? Pojazdy? Błagam, to chwila roboty. I to 1.9, pali w oczy. Jestem w stanie nawet zrozumieć ezhc na 1.7/1.8, jakieś pvp i inne takie, "bo plugi" albo "bo system walki". Ale Creative? Po co? Żeby ograniczyć ilość bloków? Bez sensu.

Bronie i pojazdy urozmaicają rozgrywkę graczy ;) Bez broni by nie było fabuły na wojny, prawda?

Ależ @kaczqwee, nie twierdzę że nie. Ale jest naprawdę pełno takich serwerów, dlatego jak już powiedziałem

37 minut temu, Bielecki napisał:

Nie widzę tu (...) nic oryginalnego jeśli chodzi o rozgrywkę czy sprawy techniczne.

"Inne niż wszystkie" się z obecną sytuacją nie zgadza.

Edytowane przez Bielecki

8 minut temu, Bielecki napisał:

A leż @kaczqwee, nie twierdzę że nie. Ale jest naprawdę pełno takich serwerów, dlatego jak już powiedziałem

"Inne niż wszystkie" się z obecną sytuacją nie zgadza.

Okej, zmienię to jak widać - to przeszkadza.

Co do prezentacji - sam nie jestem jakimś grafikiem, ale lepiej taka, niż napisy, czyż nie?

+ co do ortografii to szczerze powiem, że to nie ja robiłem te teksty i nie sprawdzałem ortografii. Zaraz zmienię!

@Bielecki

Prezentacja została zmieniona!

iUjSiZO.jpg

Edytowane przez kaczqwee

5 minut temu, Bielecki napisał:

Już jest lepiej :)

No ale to 1.9...

@Bielecki Na serwerze posiadamy plugin na pojazdy, który na tą wersje działa bez dodatkowych bibliotek, które bardzo obciążają serwer :)

Edytowane przez kaczqwee

5 minut temu, kaczqwee napisał:

Plugin na pojazdy jest łatwy do ściągnięcia, dlatego też mamy "darmowa" wersje pluginu :bezkappy:;)

To juz mozesz miec pewnosc, ja nigdy tam nie wejde, bo to jest takie same tlumaczenie, jakbys mial cos ukrasc w sklepie u pani x, bo nie ma kamer.

Generalnie przydaloby sie poprawic kilka bledow ortograficznych, poniewaz odstrasza to potencjalnego gracza.

Edytowane przez Sewer

6 minut temu, kaczqwee napisał:

Plugin na pojazdy jest łatwy do ściągnięcia, dlatego też mamy "darmowa" wersje pluginu :bezkappy:;)

XDD boże umieram

Boże, Kreejtiv to Kreejtiv, po co na siłę robić z niego jakieś RealLife? ;-; (nikt mi nie powie ze jakies firmy z sprzedaza marichuany to jest normalne na creative gdzie i tak w wiekszosci graja dziecki) :bezkappy: 

Edytowane przez Bananowiec

22 minuty temu, Bananowiec napisał:

XDD boże umieram

Boże, Kreejtiv to Kreejtiv, po co na siłę robić z niego jakieś RealLife? ;-; (nikt mi nie powie ze jakies firmy z sprzedaza marichuany to jest normalne na creative gdzie i tak w wiekszosci graja dziecki) :bezkappy: 

Sam w sobie creative jest nudny dlatego urozmaicam go rożnymi "dodatkami". Tak jak sam mówisz - grają tam "dziecki" dlatego dajemy im m.in. ułatwienia do fabuł, dodatki (pojazdy,bronie itd.) albo firmy. Nie mogę tego nazwać RealLife z gamemode 1, ponieważ na typowym RL jest tryb przetrwania... Jeżeli chodzi o pojazdów nie będę przecież kupował czegoś, aby zrobić "frajdę" kilku osobom. Myślę tak, ponieważ nie wiem czy serwer wypali, a kupowanie kosztownego pluginu mogło by być bezużyteczne. Mam mało środków na opłacanie jego (oczywiście wszystko z moich pieniędzy, których po kupnie takiego pluginu by już nie było). Mogę jeszcze dodać, że jest jeden, polski serwer z trybem RealLife, który ma ten plugin również w wersji "cracked". Nikt się do nich nie doczepił, a nawet nie pytał. Informacje mam od pewnego gracza, który prosił "o dowiodzik" czy plugin jest kupiony.   Pytanie @Sewer 'a była dla mnie takim lekkim sarkazmem, bo osoba która krytykuje mój serwery z tym pluginem powinna wiedzieć, że na innych serwerach (na których może nawet gra) u nich plugin też jest pobrany za darmo z internetu. Nie będę wymieniał nazwy tego serwera, jednak miejcie to w świadomości, że taka jest prawda. Zakładając konto nigdy nie spodziewałbym się tak toksycznego zachowania wobec nowej osoby już od samego początku... (pomijając to, że mam już rangę Użytkownik 1 na początku pojawiały się takie zachowania). @Bananowiec nie wiem czy wiesz, ale utrzymanie gracza na serwerze takiego typu jest trudną rzeczą (Jeżeli to nie jest według  @Bananowiec "dziecki", które grają nawet na zwykłym "kreejtivie"). Przemyślcie swoją wypowiedź zanim ją opublikujecie i na koniec wstawicie mi "raka".

Edytowane przez kaczqwee

30 minut temu, kaczqwee napisał:

Używanie takich "darmowych" wersji płatnego pluginu nie jest tolerowane na forum.

Ten temat został przeniesiony do kosza!

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...