BoeingC135 26 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) IP: ZooLandia.tasrv.com Discord: discord.io/zoolandia www: zoolandia.tasrv.com //Powiększam obraz. ~ Nioo Edytowane 29 grudnia 2017 przez Nioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 "oraz zostaną dodawane rzeczy" Język polski jest taki piękny. Ten system ścinania drzew jest bardzo oryginalny ale jednak polecałbym zmianę go na mój skrypt, jest gdzieś tak od roku na moim profilu Zabezpieczenie X-Ray jest podstawowo w silniku Spigot i jego odmianach XP w butelce też jest na tym forum. Chyba często tu jesteś. Naprawdę gracze tworzą ekonomię? Niemożliwe Domena .tsrv.pl jest bardzo zachęcająca Kto będzie grał na komputerze 01.01.2018 o 18? 3/10 nic nowego, nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 3 godziny temu, _AvaX_ napisał: "oraz zostaną dodawane rzeczy" Język polski jest taki piękny. Ten system ścinania drzew jest bardzo oryginalny ale jednak polecałbym zmianę go na mój skrypt, jest gdzieś tak od roku na moim profilu Zabezpieczenie X-Ray jest podstawowo w silniku Spigot i jego odmianach XP w butelce też jest na tym forum. Chyba często tu jesteś. Naprawdę gracze tworzą ekonomię? Niemożliwe Domena .tsrv.pl jest bardzo zachęcająca Kto będzie grał na komputerze 01.01.2018 o 18? 3/10 nic nowego, nic ciekawego. dodawane. dopuszczalne w grach. dodawać. dodawać. występowanie: Słownik ortograficzny: rejestr wyrazów występujących w języku polskim - Muza SA 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz. odmienność: tak. E (+b), dodawana, dodawaną, dodawane, dodawanego, dodawanej, dodawanemu, dodawani, dodawany Po co zmieniać plugin (zapewne jest to TimberTree, czy TreeCapitator) na skrypt?, jest jedna fajna zasada "Jak działa to nie ruszaj" - skrypt może mu nie działać a ten sposób który ma, jest zapewne sprawdzony i działa poprawnie Potwierdzam Spigot ma to wbudowane w sobie, ale nie jest to dobre zabezpieczenie, działa jako tako. Mimo wszystko jest Ponownie, sugerujesz mu zamianę, czegoś co działa na coś innego? A jednak, wystarczy wrzucić aukcje i to pierwszy sprzedawca itemu decyduje o cenie, więc jak ktoś pierwszy rzuci diaxa za 100$ to reszta aby sprzedać swoje także poda cenę ~100$ a widać w opisie że są sklepy, więc jedno i to samo, każdy będzie zbliżony ceną co daje tworzenie ekonomii przez gracza Tutaj tak prywatnie, kiedyś serwery nie miały domen, adresy IP były podawane a nie nawet domeny, więc co to za różnica? (Wyjaśnij bo serio pytam) 1 Stycznia to dzień wolny, dzień po sylwestrze, godz 18:00 jest średnia ale znośna aby dojść do siebie i posprzątać etc Kaskader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Godzinę temu, Deadlyo napisał: dodawane. dopuszczalne w grach. dodawać. dodawać. występowanie: Słownik ortograficzny: rejestr wyrazów występujących w języku polskim - Muza SA 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz. odmienność: tak. E (+b), dodawana, dodawaną, dodawane, dodawanego, dodawanej, dodawanemu, dodawani, dodawany Po co zmieniać plugin (zapewne jest to TimberTree, czy TreeCapitator) na skrypt?, jest jedna fajna zasada "Jak działa to nie ruszaj" - skrypt może mu nie działać a ten sposób który ma, jest zapewne sprawdzony i działa poprawnie Potwierdzam Spigot ma to wbudowane w sobie, ale nie jest to dobre zabezpieczenie, działa jako tako. Mimo wszystko jest Ponownie, sugerujesz mu zamianę, czegoś co działa na coś innego? A jednak, wystarczy wrzucić aukcje i to pierwszy sprzedawca itemu decyduje o cenie, więc jak ktoś pierwszy rzuci diaxa za 100$ to reszta aby sprzedać swoje także poda cenę ~100$ a widać w opisie że są sklepy, więc jedno i to samo, każdy będzie zbliżony ceną co daje tworzenie ekonomii przez gracza Tutaj tak prywatnie, kiedyś serwery nie miały domen, adresy IP były podawane a nie nawet domeny, więc co to za różnica? (Wyjaśnij bo serio pytam) 1 Stycznia to dzień wolny, dzień po sylwestrze, godz 18:00 jest średnia ale znośna aby dojść do siebie i posprzątać etc Ty chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi, ten typ twierdzi że to innowacje i nowości a ja podaje przykłady starych postów na tym forum na dowód że to nic nowego. Powinno być zostaną dodane a nie dodawane, to że słowo istnieje nie znaczy że jest na miejscu. Domena odstrasza bo wygląda bardzo amatorsko. 1 stycznia 50% osób powyżej 16 roku życia ma kaca. Ekonomia jest tworzona przez graczy zawsze, jeżeli nie jest to wtedy nie ma prawa bytu ani sensu. Jeżeli ceny narzuca administracja to wtedy stwierdzenie "Czas to pieniądz" nie jest przenośnia tylko po prostu, kto gra dłużej ma więcej bo zarabia się będąc a nie tym co robisz. Punkt nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 11 godzin temu, _AvaX_ napisał: Ty chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi, ten typ twierdzi że to innowacje i nowości a ja podaje przykłady starych postów na tym forum na dowód że to nic nowego. Powinno być zostaną dodane a nie dodawane, to że słowo istnieje nie znaczy że jest na miejscu. Domena odstrasza bo wygląda bardzo amatorsko. 1 stycznia 50% osób powyżej 16 roku życia ma kaca. Ekonomia jest tworzona przez graczy zawsze, jeżeli nie jest to wtedy nie ma prawa bytu ani sensu. Jeżeli ceny narzuca administracja to wtedy stwierdzenie "Czas to pieniądz" nie jest przenośnia tylko po prostu, kto gra dłużej ma więcej bo zarabia się będąc a nie tym co robisz. Punkt nie ma sensu. Rzeczy mogę "dodawać na bieżąco" oraz "mogą być dodawane na przestrzeni określonego czasu" Ty chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi, ten typ twierdzi że to innowacje i nowości a ja podaje przykłady starych postów na tym forum na dowód że to nic nowego. A to wybacz, zrozumiałem właśnie że sugerujesz mu podmianę na coś innego. Bardzo sarkastycznie zabrzmiało to o ekonomii i nie załapałem jak powinno być (jak myślałeś że będzie) To fajnie dzieciństwo mają, u mnie 1 stycznia to czas żeby wrócić do żywych, a godz 18:00 jest już godziną o której kontaktuję jakoby był normalny dzień BoeingC135 i Anuk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 @Deadlyo Dziękuję za wyjaśnienie i proszę o nie drążenie tematu. @_AvaX_ proszę o nie robienie spamu w moim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 Podoba mi się prezentacja i sposób przedstawienia po części - nie podobają mi się czcionki, a szare i nudne tła możesz zamienić na jakieś fajne zdjęcia. Tak poza tym serwer nie oferuje nic nadzwyczajnego niż poprzedniki, ale tu już radzę przekonać się samemu wchodząc na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiepeK 3 Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 Grałem na poprzednim serwerze IronSurv, było naprawdę świetnie! Wczoraj zostałem wpuszczony jako "honorowy" gracz IronSurva.. i. Brakuje mi starego spawna, ale ile mozna grac na tym samym? Mam nadzieje ze ten serwer będzie taki sam, a nawet lepszy (chociaż nie dalo sie IronSurva polepszyc bo byl naprawde super!) Polecam serdecznie z całego serca i proponuję poczekać te 21 godzin. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam :") BoeingC135 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 1 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 @keebe jakimś świetnym grafikiem nie jestem, ale dziękuje za pozytywną ocenę prezentacji @SiepeK dziękuję za opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 1 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 8 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 https://wiki.fcraft.pl/Sklepy -> http://zoolandia.tasrv.com/sklepy https://wiki.fcraft.pl/R2 -> http://zoolandia.tasrv.com/regulamin https://fcraft.pl/prezentacja.png -> http://imgie.pl/images/2017/12/29/prezentacjazoo5e428.png http://status.mclive.eu/fCraft/fcraft.pl/25565/banner.png -> http://status.mclive.eu/Zoolandia/zoolandia.tasrv.com/25565/banner.png Może nie jest to literalnie skopiowane, ale wyraźnie widać inspirację lub nawet kopiuj+wklej+wymieszaj (zwłaszcza na przykładzie sklepów) i wypadałoby wspomnieć źródła w prezentacji. Crevsers, bopke i Ixidi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi